Liga 1

Un fost mare internațional, scos din sărite după conflictul dintre CFR Cluj și Șumudică: „Ce înseamnă asta?!”

Ioan Ovidiu Sabău (53 de ani) consideră total greșit modul în care CFR Cluj a ales să se despartă de antrenorul Marius Șumudică (50 de ani).

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 29 August 2021

Ioan Ovidiu Sabău (53 de ani) consideră total greșit modul în care CFR Cluj a ales să se despartă de antrenorul Marius Șumudică (50 de ani). 

Marius Șumudică a fost îndepărtat de la CFR Cluj de patronul Neluțu Varga. Strategia aleasă a fost însă una jenantă. Antrenorului i s-a interzis accesul la antrenament, iar membrii staff-ului său au așteptat la porțile stadionului să își recupereze lucrurile din vestiar. 

Ioan Ovidiu Sabău crede că imaginea campioanei României a fost grav afectată de evenimentele din ultimele zile. 

Ioan Ovidiu Sabău, după conflictul dintre CFR și Șumudică: „Imaginea clubului are de suferit”

„Nu ştiu dacă imaginea lui Şumudică are de suferit, dar mai mult imaginea clubului CFR, pentru că nu a fost lăsat antrenorul să intre la antrenamente. Până acum se discuta strategia la echipă, planurile de viitor, iar apoi antrenorul a devenit un nimeni. Ce înseamnă asta? Nu mi se pare normal.

Chiar dacă nu merg lucrurile, suntem oameni. Trebuie să existe respect. Nu a fost ok că nu a fost lăsat să intre la antrenament”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, potrivit Look Sport.

55 de selecțiiși 8 goluri a adunat Sabău la națională, în perioada 1988-2001. A participat la două turnee finale, CM '90 și CE '96

Marius Șumudică poate reveni rapid pe bancă

Adana Demirspor este o nou promovată în prima ligă a Turciei. Nu a câștigat niciun meci în primele 3 runde ale actualei stagiuni, iar antrenorul Samet Aybaba este pe făraș. Favorit pentru a-l înlocui este Marius Șumudică, informează Time Turk.

Pentru Marius Șumudică ar fi a patra aventură în Turcia. Le-a mai pregătit pe Kayserispor, Gaziantep și Rizespor. Precendentul mandat a fost unul scurt, între ianuarie și martie 2021. A plecat după ce și-a criticat dur jucătorii în spațiul public.

La Adana Demirspor, Marius Șumudică l-ar antrena și pe rebelul Mario Balotelli (31 de ani). 

VIDEO Cele mai importante informații înainte de CFR Cluj - FCSB

>

Citește și alte știri despre CFR Cluj - FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.