Liga 1

Scandalos! Arbitru lovit cu un pantof aruncat din tribună la FCU Craiova - Farul! Cum a răspuns „tușierul” când GSP l-a întrebat de ce nu a trecut incidentul în raport

Momentul când suporterul aruncă un pantof și îl lovește pe tușierul Marius Badea, la FCU Craiova - Farul

Articol de Viorel Tudorache  —  Sunday, 29 August 2021

FCU Craiova s-ar putea trezi cu sancțiuni dure după meciul cu Farul Constanța disputat acasă, terminat la egalitate, 1-1.

UPDATE ora 21:00. Prima reacție a tușierului lovit din tribună cu un pantof la FCU Craiova - Farul

Gazeta l-a contactat pe asistentul lovit, Marius Badea. El s-a limitat sa spună doar că „da, imaginile sunt reale”, dar a refuzat sa detalieze de ce nu a scris despre incident in raport: „Cu tot respectul, dar regulamentul intern ne interzice sa oferim informatii presei”.

ȘTIREA INIȚIALĂ: 

Totul se poate întâmpla din vina unui suporter al oltenilor, care a aruncat cu un pantof în tușierul Marius Badea!

Incidentul s-a petrecut pe partea cu tribuna a doua. Pe filmarea apărută pe TikTok se poate vedea cum un individ dintr-un grup de fani aruncă cu pantoful în arbitru, iar ceilalți se amuză. Asistentul s-a întors doar să vadă cu ce a fost lovit, nu și către tribună, preferând să ignore incidentul. 

VIDEO. Imagini scandaloase! Arbitru lovit cu un pantof aruncat din tribune la FCU Craiova - Farul!

>

Din informațiile GSP, asistentul nu a raportat observatorului de joc Nicolae Marodin incidentul, astfel că FCU Craiova ar putea scăpa fără să fie pedepsită. Totuși, Comisiile se pot autosesiza și după apariția imaginilor.

Gestul incredibil nu s-a văzut pe transmisiunea în direct, dar momentul a fost filmat chiar de cineva din grupul scandalagiilor și postat ulterior pe TikTok, de unde s-a viralizat. 

Fanaticii au rămas la noi în galerie, asta e clar, se vede cu ochiul liber! Cred că acum trebuie să atragem și publicul larg - cum se spune în termeni folclorici, sămânțarii, fără să-i jignim. Avem nevoie de ei! Până la urmă, trebuie respectați toți oamenii, nu doar ultrașii. Important e să putem juca meciurile cu stadionul plin. Atunci vom putea vedea realitatea din oraș! Care e echipa mai iubită și mai susținută!
- Adrian Mititelu Jr, în urmă cu câteva luni

Citește alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.