Liga 1

CFR CLUJ - FCSB 4-1. Cordea: „Prea multe greșeli individuale” + Andrei Vlad: „O să răspund în fața antrenorului”

+12 Foto
CFR CLUJ - FCSB 4-1 // foto: Raed Krishan - GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 29 august 2021

Andrei Cordea (22 de ani), jucătorul lui FCSB, și-a criticat indirect coechipierii, acuzând greșelile individuale din jocul echipei sale. 

FCSB a fost surclasată în Gruia de campioana CFR Cluj, echipă zdruncinată de scandalurile interne din ultima săptămână. Andrei Cordea, titular la FCSB și convocat la echipa națională pentru jocurile din luna septembrie, consideră că echipa sa a practicat un fotbal bun în prima repriză și spune că diferența a fost făcută de greșelile individuale ale coechipierilor.

Andrei Cordea își ceartă colegii după CFR Cluj - FCSB 4-1 

„Cred că am făcut o primă repriză bună, am dominat,la fel în primele minute din repriza a doua, dar apoi ei au făcut diferența, au marcat foarte repede, iar noi am căzut. Dacă stăm să căutăm scuze, putem găsi fiecare câte 10. Trebuie să punem capul jos, să muncim și să ne revenim, ne așteaptă un meci cu Dinamo și trebuie să ștergem această rușine. Ne pare rău de suporteri, sper să câștigăm cu Dinamo.

S-au făcut foarte multe greșeli individuale. Nu este prima dată. Și cu Sepsi la fel, așa am primit gol. Trebuie să lucrăm acum, avem două săptămâni. Nu putem lucra toți, că unii mergem la națională, dar sper să ne punem la punct, să nu mai greșim.

Am jucat cu CFR, am vrut să ne dăm viața pe teren. Că am făcut greșeli individuale e strict problema noastră, ne pare rău de acești suporteri. Cu un ochi râd, cu altul plâng. Îmi pare rău că nu merg la națională fericit 100%, dar asta este, nu am ce să fac”, a spus Cordea la DigiSport. 

Unul dintre jucătorii care au comis greșeli decisive este chiar portarul Andrei Vlad, care, la rândul său, și-a făcut apariția la flash-interviu. 

Ce a declarat Andrei Vlad după CFR Cluj - FCSB

Așa este fotbalul, în seara asta au fost mai buni, trebuie să ne strângem mâinile și să dăm drumul la treabă. Noi mergem la națională, băieții o să muncească bine, o să pună la punct toate detaliile și când ne întoarcem și noi vom strânge rândurile, vine partida cu Dinamo. 

A fost un meci greu pentru noi, au fost mai buni, trebuie să recunoaștem. Poate nu am îndeplinit toate obiectivele tactice. O să-mi fac o proprie analiză, o să răspund în fața antrenorului.

Domnul Edi mi-a spus că are foarte mare încredere în mine, va trebui să dovedesc asta pe teren. În viitor va fi mai bine, cu siguranță. Trebuie să facem puncte, neapărat, mai ales în meciul cu Dinamo, este meciul sezonului.

Clasament Liga 1: CFR Cluj, liderul campionatului

FOTO. Cele mai tari imagini din derby-ul CFR Cluj - FCSB

+12 Foto
foto: Raed Krishan @ GSP

Citește mai multe știri despre CFR Cluj - FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.