Stranieri

PARMA. Ce revenire! După 4 luni pe tușă, Mihăilă s-a întors și a dat lovitura în minutul 90+7. Ce a făcut Man

Valentin Mihăilă, după Parma - Benevento // foto: Imago

Articol de Răzvan Luțac  —  Sunday, 29 August 2021

Parma a învins cu 1-0 o altă fostă prim-divizionară, Benevento, cu gol Valentin Mihăilă și un prim meci fără gol primit de Buffon după revenirea la clubul care l-a lansat în fotbal. Și Dennis Man a fost titular la gazde. 

Într-o seară plină pentru stranierii români, Mihăilă a intrat și el pe lista selectă. A marcat unicul gol al Parmei în victoria din cea de-a doua etapă de Serie B, 1-0 cu Benevento, în minutul 90+7.

Valentin Mihăilă a înscris golul victoriei în Parma - Benevento 1-0

El a fost angajat în adâncime de Vazquez, a preluat dintre doi fundași adverși, Barba și Foulon, l-a depășit în lateral și pe portarul Paleari și a înscris decisiv.

Mihăilă, care nu mai jucase din aprilie, dintr-un Parma - Crotone 3-4, în care marcase un gol!, a intrat în minutul 77 și a marcat 20 de minute mai târziu.

4 lunia lipsit Mihăilă din cauza unei accidentări

Reușita sa a dus-o pe Parma pe locul 6-7 în clasament, împărțit cu Reggina. În prima etapă, Parma a făcut 2-2 la Frosinone, cu gol înscris de Man.

Dennis Man, prestație ștearsă

Man n-a reușit să repete performanța și în a doua etapă, deși a fost titular. El a fost înlocuit de Inglese în minutul 60.

A fost și primul meci fără gol primit de Buffon după revenirea sa la Parma, echipa care l-a crescut pe portarul de 43 de ani.

Buffon a avut și el o contribuție însemnată la gol, aruncând repede mingea către Vazquez la faza reușitei de 1-0.

Mihăilă a fost și avertizat pentru că și-a scos tricoul după gol.

Citește mai multe știri despre stranieri: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.