Liga 1

Analiză devastatoare în direct, după CFR Cluj - FCSB: „Nu Becali e vinovat! Iordănescu poate face o echipă de locurile 5-6, dar atât!”

+12 Foto
CFR Cluj - FCSB 4-1 / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 30 august 2021

Dumitru Dragomir (75 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a comentat, în direct la GSP Live, umilința suferită de FCSB pe terenul lui CFR Cluj (1-4).

Dumitru Dragomir afirmă răspicat că nu Gigi Becali e vinovat pentru jocul modest al roș-albaștrilor, fostul șef al LPF fiind de părere că nivelul actual al lotului roș-albaștrilor e unul mediocru. „Oracolul” îi sugerează patronului de la FCSB să facă urgent două transferuri și-l recomandă roș-albaștrilor pe dinamovistul Deian Sorescu.

>

Dumitru Dragomir: „Îi va fi greu lui Edi Iordănescu să facă o echipă competitivă”

„Eu tot insist pe ideea că nu antrenorul principal Gigi Becali e vinovat, ci valoarea lotului. Oameni buni, nu Becali e vinovat! În afară de 2-3 jucători, ceilalți sunt lipsiți de experiență și joacă haotic. Părerea mea e că Iordănescu ar putea să facă o echipă bună pentru locurile 5-6, dar nu mai sus. Înfrângerea cu Rapid n-a fost întâmplătoare, cum nu e nici locul din clasament.

E grav când un puști de 18 ani e cel mai bun jucător de la Steaua (n.r. FCSB). În afară de Tănase, nimeni nu joacă ce trebuie! Nimeni, absolut nimeni. FCSB n-are la mijlocul terenului un fotbalist cu clarviziune. Cel mai bun jucător de la FCSB a fost Radunovic, fundașul stânga. N-am înțeles de ce l-a schimbat. Restul au jucat haotic, îi va fi greu lui Edi să facă o echipă competitivă.

Jucătorii FCSB-ului nu fug, rețineți! A depășit cineva de la ei 10.000 de metri alergați? Eu n-am văzut asemenea haos la o echipă. Sunt niște spații între compartimente cum eu n-am văzut nici la Divizia C. Se întâmplă ceva, ar trebui să mai ia un jucător sau doi. Să-l ia pe Sorescu, obligatoriu, și să facă rost de un mijlocaș cu stăpânire și clarviziune. La ce capacitate de efort are, Sorescu e un fenomen”, a spus Dumitru Dragomir, la GSP Live. 

FOTO Imagini spectaculoase din meciul CFR Cluj - FCSB 4-1

+12 Foto
foto: Raed Krishan @ GSP

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.