Liga 1

A promis că nu mai critică, dar n-a rezistat mult. Cei doi jucători arătați cu degetul de Becali, după dezastrul de la Cluj: „Ghinion, plus gafele lor”

+12 Foto
Gigi Becali a vorbit despre eșecul cu CFR și n-a uitat de erorile comise de Andrei Vlad și Tavi Popescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 30 August 2021

Gigi Becali (63 de ani) s-a abținut din a-și critica echipa după înfrângerea drastică suferită de FCSB la Cluj, scor 1-4. Totuși, latifundiarul i-a nominalizat pe jucătorii care au gafat aseară, fără a-i umili însă public, așa cum proceda în trecut.

Becali a pus înfrângerea cu CFR pe seama gazonului îmbibat cu apă de la Cluj, dar n-a uitat de nici de erorile lui Andrei Vlad și Tavi Popescu. Goalkeeper-ul a „comis-o” la golul secund al „feroviarilor” și a provocat un penalty, în timp ce puștiul de 18 ani a pierdut mingea din care a rezultat primul gol al gazdelor.

Gigi Becali: „Ce s-a întâmplat aseară a fost ghinion, plus gafele lui Octavian Popescu și Vlad”

„Am încredere în Edi Iordănescu și merg pe mâna lui. Ce s-a întâmplat aseară a fost ghinion, cu apa. Plus gafele făcute de Octavian Popescu și de Vlad

Cele 12 puncte sunt un fleac, având în vedere că mai sunt 23 de etape. Putem diminua punctele și putem trece peste ei până la finalul sezonului regulat. Am răbdare, știu ce lucrează Edi”, a declarat Becali în această dimineață, la Pro X. 

Andrei Vlad, greșeli decisive în Gruia

Andrei Vlad (22 de ani), portarul lui FCSB, a greșit la golul de 2-0 înscris de CFR Cluj în meciul din etapa 7 a Ligii 1. Apoi, la scorul de 3-0, l-a faultat în careu pe Claudiu Petrila, iar „centralul” Ovidiu Hațegan a arătat spre punctul cu var.

CFR Cluj s-a distanțat la două goluri de FCSB în minutul 56 al meciului din Gruia. grație unui gol marcat de Runar Mar Sigurjonsson, cu concursul lui Andrei Vlad. Portarul lui FCSB, predispus la gafe în ultima vreme, a respins nefericit, în față, centrarea lui Cristi Manea, venită din partea dreaptă. Mingea a ajuns pe capul lui Sigurjonsson, plasat excelent, care a trimis balonul în plasă.

A fost golul care i-a scos definitiv din meci pe elevii lui Edi Iordănescu. Ciprian Deac a dus apoi scorul la 3-0, iar câteva minute mai târziu, în minutul 73, Vlad a comis un penalty, doborându-l în propriul careu pe Claudiu Petrila. Denis Alibec a transformat fără emoții penalty-ul și a făcut 4-0.

2e nota primită de Andrei Vlad în Gazeta, în urma prestației din derby. Tavi Popescu a primit nota 4

FOTO Imagini spectaculoase din meciul CFR Cluj - FCSB 4-1

+12 Foto
foto: Raed Krishan @ GSP

VIDEO Dumitru Dragomir, analiză devastatoare după CFR Cluj - FCSB 4-1: „Nu Becali e vinovat!

>

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.