Liga 1

Rapid a mai bifat un transfer: „Mi s-a îndeplinit un vis!”

Rapid l-a transerat pe Albert Stahl / Sursă foto: Facebook @FC Rapid 1923

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 30 August 2021

Rapid București, revelația Ligii 1, a anunțat astăzi transferul lui Albert Stahl (22 de ani), mijlocaș român care ultima oară a evoluat pentru Astra Giurgiu.

„Mă simt foarte fericit, mi s-a împlinit un vis, acela de a ajunge la o asemenea echipă de tradiție. Am simțit spiritul Rapidului chiar pe pielea mea, când am fost la meciul cu FCSB, iar de atunci pot spune că m-am îndrăgostit de acest spirit și abia aștept să îl simt și pe teren. 

Rapid înseamnă un club iubit, unic pentru suporterii pe care îi are și sunt norocos că pot juca aici”, a afirmat Stahl, după ce a semnat cu giuleștenii. 

Pe 25 august, tehnicianul Mihai Iosif anunțase public că-și mai dorește jucători la echipă. „Ar putea să mai vină 1-2 jucători până la încheierea perioadei de transferuri”, a declarat Iosif în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport 1. Fereastra de mercato în Liga 1 se încheie pe 6 septembrie.

Stahl a dat probe la Borussia Dortmund

Albert Stahl și-a început cariera la UTA, unde a evoluat pentru grupele de copii și juniori. Tot la „Bătrâna Doamnă” a debutat și la seniori, el ajungând în 2019 la Astra Giurgiu. Cu un an înainte, în 2018, Stahl a dat probe la Borussia Dortmund.

În această vară, Stahl a fost și în atenția lui CSU Craiova. Albert Stahl a dorit 60.000 de euro la semnătură și 10.000 de euro salariu lunar, pretenții cu care patronul Mihai Rotaru n-a fost de acord.

3 goluriși 3 assist-uri a reușit Albert Stahl în 39 de partide în ediția precedentă

10 jucători a transferat Rapidul în această vară: Al. Albu (Chiajna), Săpunaru (Kayseri), Cl. Belu (Hermannstadt), Ljuban Crepulja (Astra), Nicolae Carnat (CFR Cluj), Dragoș Grigore (Ludogoreț), Junior Morais (Gaziantep), Romario Moise (Astra Giurgiu), Younes Marzouk (Chiasso) și Albert Stahl (Astra).

VIDEO Victor Angelescu, critici la adresa FRF: „Nu înțeleg cum în Moldova se poate și la noi nu!”

>

Citește și alte știri despre Rapid: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.