Liga 1

Alexandru Crețu, deturnat din drumul spre Sepsi » Semnează cu altă formație din Liga 1

FOTO: Imago-Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 30 August 2021

Alexandru Crețu (29 de ani) a fost deturnat din drumul spre Sepsi Sf. Gheorghe și va semna cu CS Universitatea Craiova. 

Alexandru Crețu a devenit sâmbătă jucător liber de contract, după doar 7 partide în tricoul celor de la FCSB. Mijlocașul central, reprofilat fundaș de Gigi Becali, își dăduse acceptul să meargă la Sepsi Sf. Gheorghe, dar situația s-a schimbat radical în ultimele ore. 

Alexandru Crețu merge la CS Universitatea Craiova

Alexandru Crețu va semna cu CS Universitatea Craiova. Laurențiu Reghecampf a insistat pentru transferul închizătorului și a reușit să îl întoarcă din drum, informează digisport.ro. De vină pentru ruptura dintre Crețu și Sepsi a fost reacția greoaie a conducătorilor covăsneni.

O să vină, sper eu, 2-3 jucători care să ne ajute să ne întărim pe posturile pe care avem nevoie. Ne gândim doar la veniri, Mirko Pigliacelli are contract și va rămâne. Nu ne gândim la alt portar
- Laurențiu Reghecampf, după Rapid - CSU Craiova 1-2

Alexandru Crețu, despre aventura la FCSB

„Nu regret decizia de a merge la FCSB. Le mulțumesc celor din conducerea clubului și suporterilor FCSB. Am venit cu foarte mare entuziasm și cu inima deschisă acolo și nu îmi pare rău. 

Nu regret decizia luată. Consider că nu a fost o conjunctură favorabilă pentru mine. Rezilierea mea nu s-a datorat evoluțiilor mele sportive. A fost o experiență din care am învățat foarte multe. 

Și dacă jucam la mijloc aș fi avut un randament la fel de bun, ca și pe postul de fundaș central. O greșeală într-un meci nu te poate elimina din echipă”, a fost prima reacție a lui Alexandru Crețu după plecarea de la FCSB, potrivit Prosport.

50.000 de euroa fost despăgubirea primită de Alexandru Crețu, după ce a fost dat afară de la FCSB

VIDEO Edi Iordănescu își critică jucătorii, după rușinea care a dus-o pe FCSB la 12 puncte de CFR Cluj: „Scuze! Cu talentul nu luăm titlul”

>

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.