Liga 1

Cum arată echipa etapei #7 din Liga 1 + antrenorul rundei » CFR Cluj dă cei mai mulți jucători

Denis Alibec

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 31 august 2021

LPF a alcătuit cea mai bună echipă a etapei cu numărul 7 din Liga 1.

La capătul rundei #7 din Liga 1, încheiată aseară cu meciul dintre Gaz Metan Mediaș și UTA Arad, scor 0-1, Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat cum arată echipa ideală a etapei.

Aceasta cuprinde nu mai puțin de 4 jucători de la campioana CFR Cluj, care a zdrobit-o pe FCSB, 4-1. De asemenea, FC Argeș și FC Botoșani au și ele câte doi jucători în echipa ideală.

Echipa etapei #7 din Liga 1, alături de explicațiile oferite de Ligă pentru respectivele alegeri:

PORTAR:

- Eduard Pap (FC Botoşani / 27 de ani) - Intervenţiile sale au asigurat un punct moldovenilor. Prinde pentru a treia oară „Echipa etapei”.

FUNDAŞI:

- Costinel Tofan (FC Argeş / 25 de ani) - Este un jucător care consumă multă energie în timpul unui meci. Acoperă excelent ambele faze. 

- Andrei Chindriş (FC Botoşani / 22 de ani) - A înscris un gol şi a avut o prestaţie sigură pe toată durata partidei cu Sepsi OSK. 

- Igor Armaş (FC Voluntari / 34 de ani) - Sigur în defensivă şi periculos de fiecare dată când a urcat în atac. Este un pilon important în defensiva ilfovenilor. 

- Mario Camora (CFR Cluj / 34 de ani) - Căpitanul clujenilor şi-a condus echipa spre cel mai clar succes din acest sezon.

MIJLOCAŞI:

- Ciprian Deac (CFR Cluj / 35 de ani) - Rămâne şi în acest sezon jucătorul care trage echipa după el în momentele importante, aşa cum a făcut-o şi în duelul cu FCSB. 

-Runar Sigurjonsson (CFR Cluj / 31 de ani) - A făcut un meci foarte bun. A înscris un gol şi a oferit multe pase utilie. 

-Cristi Tănase (FC Argeş / 34 de ani) - A înscris de două ori, ambele reuşite fiind din afara careului mare.

ATACANŢI:

- David Miculescu (UTA / 20 de ani) - Este unul dintre cei mai talentaţi tineri din Liga 1. A înscris golul care a urcat-o pe UTA până pe locul al treilea. 

- Elvir Koljic (Universitatea Craiova / 26 de ani) - Puternicul atacant al Universităţii a regăsit bucuria golului, reuşita sa venind după o perioadă îndelungată, în care s-a confruntat cu probleme medicale. 

- Denis Alibec (CFR Cluj / 30 de ani - FOTO) - Aflat la meciul 200 în Liga 1, a înscris pentru a 70-a oară în principala competiţie internă din România şi a oferit o pasă decisivă.

ANTRENORUL ETAPEI:

- Laurenţiu Reghecampf (Universitatea Craiova / 45 de ani) - A fost inspirat la schimbari, jucătorii introduşi pe teren făcând diferenţa în repriza secundă, când Universitatea a întors rezultatul şi a câştigat derby-ul cu Rapid.

Citește alte știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.