Stranieri

Promovat de Pirlo, alungat de Allegri » Drăgușin a semnat cu Sampdoria și va fi antrenat de fostul tehnician al lui Mihăilă și Man

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 31 august 2021

Radu Drăgușin, 19 ani, a fost împrumutat de Juventus tot în Serie A, la Sampdoria, până la finele sezonului în curs.

Promovat sezonul trecut la bianconeri de Andrea Pirlo, 4 meciuri jucate, fundașul român mai avea oferte de la Cagliari, de la Sassuolo, iar la un moment dat intrase pe fir și Galatasaray

El va fi pregătit la Sampdoria de Roberto D'Aversa, fostul antrenor al lui Man si Mihăilă, la Parma. Drăgușin se va întoarce sub comanda lui Max Allegri, vara viitoare, în condițiile în care are contract cu Juve până-n 2025.

A fost dorit și de Cagliari

Fundașul central Radu Drăgușin (19 ani) a fost dorit și de Cagliari, formație la care evoluează și Răzvan Marin (25 de ani).

„Există negocieri între Juventus și Cagliari, pentru a fi împrumutat un an de zile. E vorba despre un împrumut sec, cum zic italienii, fără opțiune. Au fost alte oferte, chiar și din Rusia, de la un club important.”, a spus Florin Manea, la „Digi Sport Matinal”.

>

Radu Drăgușin, promovat de Pirlo la prima echipă

Sezonul precedent, Radu Drăgușin a fost promovat la prima echipă a lui Juventus de Andrea Pirlo. A strâns 4 rezențe, inclusiv una în Liga Campionilor.

„Bătrâna doamnă” a văzut un potențial important în fundașul central român și i-a oferit un contract nou, până în 2025. Salariul este unul extraordinar, peste 700.000 de euro în fiecare sezon.

Și cota lui Radu Drăgușin a explodat anul trecut. În acest moment, conform transfermarkt, el valorează 3 milioane de euro.

Citește și alte știri despre transferuri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.