Liga 1

Hagi, schimbare majoră » Ce se întâmplă la Farul după reluarea campionatului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 31 august 2021

Farul va permite accesul fanilor la meciurile de pe teren propriu doar pe bază de abonament, decizie inedită pentru peisajul Ligii 1. Astfel, va fi eliminată vânzarea de bilete pentru fiecare partidă în parte.

Decizia va fi pusă în practică imediat, mai exact de la următorul meci de la Ovidiu al clubului patronat de Gică Hagi după pauză provocată de confruntările internaționale:: Farul - Clinceni, luni, 13 septembrie, ora 18:00.

Farul a anunțat prețul abonamentelor:

  • Tribuna 1 - 750 lei; 
  • Tribuna 2 - 500 lei;
  • Începând de luni, 6 septembrie, vor putea fi rezervate abonamente și la peluza 1. Acestea au prețul de 200 de lei. 

Precizări suplimentare ale Farului:

Farul Constanța le mulțumește tuturor fanilor care au susținut echipa cu devotament și dăruire la meciurile din acest sezon! Împreună am demonstrat că suntem mai puternici: o singură echipă, un singur brand, o singură iubire. 

Rezervările pentru abonamente se fac începând de luni, 30 august, în intervalul orar 10:00-18:00 (persoană de contact dl. Alex Guteanu, tel. 0733.735.115). 

Toate aceste abonamente vor putea fi folosite numai în scop personal, fiind interzisă distribuirea sau împrumutul către o altă persoană. Folosirea cardului de acces de către altă persoană în afara titularului atrage anularea acestuia de către clubul organizator conform Legii 04/2008

Comunicat oficial Farul

Fanii s-au întors pe stadioanele Ligii 1

Actualul campionat, în care s-a permis accesul spectatorilor la 50% din capacitate în iulie și, apoi, la 75% începând din august, a produs un surplus important la nivel de spectatori comparabil cu ultimul sezon înainte de pandemie.

Acum, exclusiv pentru primele 6 etape de Liga 1, fără să fie luate în calcul meciurile din cupele europene, media e de 4.160.

În 2019-2020, tot după primele 6 runde, media era mult mai jos, doar 3.357. Practic, un surplus de aproape 25%, în condițiile în care, față de acum 2 ani, numărul cluburilor de pe prima scenă e mai mare, 14 atunci, 16 acum - detalii, pe larg, AICI.

Nu există etapă fără derby-uri

Până la finalul turului, care se va produce în primul weekend din noiembrie, Liga 1 va avea rundă de rundă cel puțin un meci care ar putea să producă o asistență importantă. Sunt etape care conțin chiar și câte 3-4 astfel de întâlniri.

Din cauza stadioanelor cu capacitate mică pe care evoluează, Farul și Sepsi n-au fost luate în calcul, fiindcă și dacă ar juca având 75% din tribune pline tot nu ar însemna mai mult de 3.700 de spectatori, sub media de până acum a campionatului.

RUNDAPARTIDE CARE POT PRODUCE ASISTENȚĂ MARE
8FCSB - Dinamo, UTA - Rapid, CSU Craiova - Sepsi, FC Botoșani - CFR
9CFR - CSU Craiova, FCU Craiova - FCSB
10UTA - CFR, CSU Craiova - Dinamo
11FCU Craiova - CSU Craiova, Chindia - FCSB
12Rapid - CFR, UTA - FCU Craiova
13Dinamo - Rapid
14Rapid - FCU Craiova
15FCU Craiova - Sepsi, Dinamo - CFR

Florin Lovin, despre conflictele de la Steaua cu Lăcătuș și Hagi: „Erau momente când mă huiduia tot stadionul”

>

Citește mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.