Campionate

Presa scoțiană susține că Elena Tănase, iubita lui Ianis Hagi, ar fi provocat un accident rutier în apropiere de Glasgow! 4 mașini implicate și o persoană rănită

Elena Tănase (22 de ani), iubita lui Ianis Hagi (22 de ani), ar fi fost pusă sub acuzare de poliția scoțiană, după ce a provocat un accident rutier week-end-ul trecut.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 01 septembrie 2021

Elena Tănase (22 de ani), iubita lui Ianis Hagi (22 de ani), ar fi fost pusă sub acuzare de poliția scoțiană, după ce a provocat un accident rutier week-end-ul trecut.

Sâmbătă, 21 august, Elena Tănase ar fi fost la volanul unui bolid Porsche neasigurat, înscris pe numele lui Ianis Hagi. Tânăra circula pe autostrada M8, în apropiere de Glasgow, și a provocat un accident în care au fost implicate 4 mașini.

În acel moment, Ianis pregătea alături de colegii de la Rangers deplasarea cu Ross County. Duminică, 22 august, campioana Scoției se impunea cu 4-2. Hagi a fost titular și a evoluat până în minutul 78.

Elena Tănase, iubita lui Ianis Hagi, accident rutier în Scoția

Conform „The Scottish Sun”, o persoană de sex feminin în vârstă de 19 ani a avut nevoie de îngrijiri medicale la spital în urma ciocnirii.

Un purtător de cuvânt al poliției din Scoția a spus: „Sâmbătă, 21 august, în jurul orei 21:00, polițiștii au fost chemați la un accident rutier pe M8, în apropiere de J23. O femeie în vârstă de 19 ani a suferit răni în urma ciocnirii. 

Ea a fost transportată la spital pentru tratament. O femeie în vârstă de 22 de ani a fost pusă sub acuzare în legătură cu accidentul rutier. Cazul ei va fi transmis mai departe procuratură”. 

Știrea a stat ore bune în deschiderea site-ului Scottish Sun

Elena Tănase este fiica unui om de afaceri din Constanța. Provine dintr-o familie de aromâni, lucru care a întărit relația cu Gică Hagi. Conform unui interviu oferit de Ianis anul trecut, Elena face naveta cât de des poate pentru a se întâlni, fiind stabilită în continuare în România. 

VIDEO Ianis Hagi, analizat de fostul internațional Ianis Zicu: „Cred că e în primii zece fotbaliști ai lumii! Are calități la un nivel foarte înalt”

>

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.