Liga 1

Refuz categoric pentru FCSB! Jucătorul dorit de Edi Iordănescu nici nu vrea să audă de un transfer: „E aproape imposibil”

Edi Iordănescu / FOTO: Cristi Preda (GSP)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 01 septembrie 2021

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, a afirmat în această dimineață, la GSP Live, că Hervin Ongenda refuză vehement un transfer la FCSB. Astfel, Gigi Becali și Edi Iordănescu trebuie să se reorienteze rapid, perioada de mercato fiind aproape de final. 

Mijlocașul francez, descris de Iftime drept „cel mai valoros număr zece din Liga 1”, nici nu se gândește să se transfere la FCSB, sperând că în iarnă va reuși să prindă o mutare avantajoasă în străinătate. Invitat la GSP Live, Iftime a încercat să explice raționamentul lui Ongenda.

Valeriu Iftime: „Ultima ofertă era OK, dar nu vrea la FCSB”

>

„Nu s-a mai vorbit nimic de Ongenda. Am vorbit cu el luni, trebuia să dau un răpsuns FCSB-ului, dar el e decis să rămână la Botoșani. În iarnă, el ar putea semna cu alt club. 

Dar el a înțeles că are nevoie de un club unde să joace. După ce a plecat de la PSG, a avut vreo 4 sezoane în care nu a jucat deloc constant. Acum, la modul în care e poziționat, poate redeveni serios, se poate produce un declic. Are nevoie de continuitate. 

La mine, devine indispensabil și poate deveni cel mai bun număr 10 din România. Și chiar este, la talentul și inventivitatea lui. Eu i-am zis că-i dau drumul. Ultima ofertă a lui Becali era OK, dar nu vrea el. Copilul nu vrea în România. E aproape imposibil să meargă în România, având în vedere traiectoria pe care vrea să o aibă” , a spus Valeriu Iftime, la emisiunea GSP Live.

Mai mult ca sigur, Ongenda și Florinel Coman nu vor deveni colegi la FCSB

Ongenda, dorit de Iordănescu la FCSB

Mijlocașul francez este pe lista lui Gigi Becali, după ce acesta l-a vândut pe Moruțan la Galatasaray. Totuși, este puțin probabil ca Ongenda să ajungă la roș-albaștri deoarece FCSB nu este dispusă să plătească mai mult de 150.000 de euro, sumă considerată prea mică.

Eu i-am oferit 100.000 de euro prima dată. Apoi, el mi-a spus că îi dă Craiova 150.000, și am mărit și eu oferta, tot la 150.000. Așa face el, licitații. Dar cu mine nu îi mai merge! Vrea un milion? Îmi vine să râd... Oricum, eu nu mai decid ce jucători vin la noi. Edi îmi spune ce vrea, și eu îi aduc. Dacă pot, bineînțeles”, a declarat recent Gigi Becali pentru GSP.ro.

VIDEO Claudiu Keșeru s-a întors la FCSB: „Am lăsat lucrurile neterminate!”

>

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.