Liga 1

Gabi Torje, aproape de o nouă revenire la Dinamo! Țintele „câinilor” au cifre dezastruoase

Gabi Torje s-ar putea întoarce la Dinamo în acestă toamnă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 01 septembrie 2021

Dinamo exultă după ce a scăpat de interdicția la transferuri, dar noutățile propuse de câini nu au mai jucat de luni de zile și sunt doar umbre ale fotbaliștilor de altădată.

Scăpați de marea problemă din acest start de sezon, oficialii lui Dinamo se năpustesc să facă transferuri pentru a mai stopa din căderea în care se află în Liga 1 Roș-albii au bătut deja palma cu fundașul Constantin Nica (28 de ani), un fotbalist cu ștate vechi la Dinamo, dar care are doar două meciuri jucate în ultimii trei ani! 

Gabi Torje ar putea reveni la Dinamo

Mai mult, administratorul special Iuliu Mureșan a confirmat pentru ProSport că și-l dorește pe Gabi Torje (31 de ani). 

Mijlocașul se pregătește pentru un nou come-back în Ștefan cel Mare, însă „Piticul” e departe de forma de acum 10 ani, când Dinamo îl vindea la Udinese pentru 5 milioane de euro. Torje n-a mai jucat din aprilie, când a evoluat pentru modesta Bandirmaspor, din a doua ligă a Turciei, a evoluat puțin în ultimii ani, iar apropiații spun că ar avea  probleme cu greutatea.

În Turcia, Torje a prins doar opt meciuri și nu a înscris nici măcar un gol. De altfel, inclusiv ultima experiență a acestuia la Dinamo s-a dovedit a fi un fiasco. În sezonul 2017-2018, Torje a bifat doar opt meciuri, intrând la acea vreme într-un conflict cu antrenorul Florin Bratu.

Cătălin Țîră, aproape rezolvat. Tratative și cu Najib Ammari?

Cel de-al treilea nume propus de Dinamo e atacantul Cătășin Țîră (27 de ani). E liber de contract din Iunie, după o experiență nereușită în Lituania, la Suduva. Acesta s-a antrenat în această vară cu Dinamo, iar recent a fost surprins petrecând alături de vedetele de la Dinamo într-o zonă de fițe din Mamaia.

Cătălin Țîră, alături de jucătorii lui Dinamo / Sursă foto: instagram.com/catalintira9/

În fine, Dinamo ar fi pus ochii, potivit sport.ro, și pe Najib Ammari, un algerian care a mai trecut pe la CFR Cluj și pe care Iuliu Mureșan îl cunoaște bine. Fotbalistul crescut de Olympique Marseille a a jucat doar trei meciuri din 2019 și până în prezent.

Vestea sezonului pentru Dinamo: au scăpat de interdicție

Interdicția la transferuri pe care Dinamo o avea după memoriile depuse de Isma Lopez și Aleix Garcia a fost ridicată de FIFA. Informația a fost confirmată pentru GSP de Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui clubului din Ștefan cel Mare.

„Da, pot să vă confirm în premieră. A fost o problemă de anduranță, nu un blitzkrieg, dar acum se schimbă întreaga filosofie a clubului și toată perspectiva. Vă pot spune în premieră că primul transfer este Costantin Nica, un băiat pe care l-am văzut de foarte multe ori la antrenamente, care se pregătește exemplar și care merită să poarte tricoul lui Dinamo. Vom avea 2-6 transferuri, în toate compartimentele. 

Avem o listă în vedere cu jucători pe care îi cunoaștem îndeaproape, care au mai evoluat în Liga 1, dar și noutăți. Cătălin Țîră este o soluție, da”, a dezvăluit Iuliu Mureșan, administratoul special al lui Dinamo, pentru GSP.ro. 

VIDEO Ionuț Negoiță, interviu exclusiv pentru GSP.RO: „Mă simt mult mai bine după plecarea de la Dinamo”

>

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.