Liga 1

CFR Cluj a prezentat primele 3 transferuri cerute de Dan Petrescu

Emmanuel Culio (38 de ani, mijlocaș central) a fost prezentat oficial de CFR Cluj. Clujenii i-au prezentat ulterior și pe Florin Ștefan (25, fundaș stânga) și Mihai Bordeianu (29, mijlocaș central).

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 01 septembrie 2021

Emmanuel Culio (38 de ani, mijlocaș central) a fost prezentat oficial de CFR Cluj. Clujenii i-au prezentat ulterior și pe Florin Ștefan (25, fundaș stânga) și Mihai Bordeianu (29, mijlocaș central). 

UPDATE, ora 17:50. Florin Ștefan și Bordeianu, oficial la CFR Cluj

Culio, înapoi la CFR Cluj

Mijlocașul revine după 2 ani în „Gruia”, anunțul venind pe pagina de facebook a campioanei României.

„Suntem bucuroși să vă anunțăm că Juan Emmanuel Culio, jucător cu peste 200 de meciuri în tricoul “alb-vișiniu”, s-a întors în Gruia!  În decembrie 2019 Culio a părăsit România din cauza unor probleme personale, iar acum s-a întors să pună umărul la atingerea obiectivelor noastre.  Bine ai revenit acasă, Culio!”, au postat clujenii.

Emmanuel Culio, prezentat la CFR

Culio a fost ultima dată jucătorul celor de la Deportivo Flandria, echipă din liga a 3-a argentiniană, cea la care jucătorul a debutat în cariera de profesionist. 

Culio s-a despărțit de CFR la finalul lui 2019. S-a întors atunci în Argentina (liga a 2-a), la Quilmes, pentru care a jucat până la începutul acestui an, când și-a anunțat retragerea din fotbal, cauzată de probleme grave de sănătate ale soției. Dar Culio a stat departe de dreptunghiul verde doar două luni. 

Acum a fost convins de Petrescu să revină în România. E posibil ca Emmanuel Culio să aibă și funcția de antrenor secund.

Bordeianu și Florin Ștefan au semnat și ei

Mihai Bordeianu a semnat cu CFR Cluj un contract valabil pe 3 sezoane. Mijlocașul central se întoarce astfel la clubul alături de care a câștigat 4 campionate și două Supercupe. 

„Închizătorul” român și-a reziliat contractul cu echipa saudită Al Qadisiyah, cu care semnase în octombrie 2020. În această vară a fost curtat și de FCSB .

Florin Ștefan era liber de contract după despărțirea de Sepsi, produsă în această vară. Fundașul stânga părea în ultimele luni ca și trecut la FCSB, însă și-a dorit o aventură în străinătate. N-a avut o ofertă tentantă, așa că a rămas în Liga 1, la CFR Cluj.

„Au semnat deja cei 3. Djokovic nu e o soluție, are un contract mare în Turcia. Cei 3 sunt jucători pe care Dan Petrescu i-a vrut, a fost important să-i aducem. 

Mai e un jucător cu care negociem. Nu e din România, nu e cunoscut, e un mijlocaș de culoare”, a declarat Mara, oficialul campioanei, în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Din informațiile GSP, acel jucător ar fi Nana Boateng, fost adversar al clujenilor - detalii AICI.

Citește alte știri despre CFR:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.