Liga 4

Rezultat ireal în fotbalul românesc! Formația antrenată de Costin Lazăr a marcat 21 de goluri în prima etapă

FOTO: Facebook @cetateaturnumagurele

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 01 September 2021

Dunărea Turris Turnu Măgurele, formație antrenată de Costin Lazăr, a învins-o cu scorul de 21-1 pe Progresul Smardioasa, în prima etapă din Liga 4 a județului Teleorman. 

Dacă în eșalonul secund a surprins pe toată lumea diferența de scor din partida FC Buzău-Unirea Constanța, 14-0, în condițiile în care dobrogenii au venit doar cu juniori de 16 și 17 ani, un alt eveniment neverosimil s-a întâmplat în Liga 4. 

Scor fluviu în Liga 4 din Teleorman

Dunărea Turris Turnu Măgurele, echipa teleormăneană antrenată de Costin Lazăr, a câștigat, în prima etapă din campionat, cu 21-1 disputa cu Progresul Smardioasa! Printre jucătorii cunoscuți care evoluează acum la Turnu Măgurele îi regăsim pe Liviu Godin, Robert Dalu, Florin Radu sau Cosmin Mihai.

Caz asemănător în Liga 2: Buzău - Unirea Constanța, scor 14-0

Unirea Constanța s-a prezentat cu o echipă încropită din mulți tineri la Buzău și a suferit o înfrângere dureroasă, scor 0-14. Răzvan Burleanu spune că Federația nu are pârghiile necesare pentru a se implica în astfel de situații. 

Să schimbăm echipa, e singurul lucru pe care poți să îl faci... E o situație de incertitudine, au fost mulți jucători care și-au reziliat contractele cu clubul. În urma acestei preluări se încearcă supraviețuirea acestei entități. Fereastra de transferuri nu s-a închis, clubul poate să revină pe linia de plutire. E un lucru pe care nu îl poți evita. Nu avem prevederi regulamentare, nici la nivel intern, nici la nivel internațional, care să te protejeze în acest sens
- Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.