Liga 1

Clipul zilei » „Niciodată la CFR Cluj cât timp e Dan Petrescu acolo!”. Și-a încălcat cuvântul după un an

Alin Minteuan lucrează din nou alături de omul de care se dezicea în 2020

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 02 septembrie 2021

CFR Cluj a anunțat astăzi că Alin Minteuan a revenit în cadrul clubului, acesta urmând să ocupe funcția de antrenor principal la „satelitul” din Liga 3. Astăzi, Minteuan s-a fotografiat dând mâna cu Dan Petrescu, personaj de care se dezicea public într-un interviu acordat Gazetei în urmă cu un an

>

Ce încurcate sunt căile fotbalului românesc. Astăzi, Minteuan și Dan Petrescu au apărut braț la braț în fotografia publicată de site-ul oficial al CFR-ului. Cei doi s-au despărțit în termeni deloc prietenoși în primăvara lui 2020, dar reînnoadă firul colabărării un an și jumătate mai târziu. 

Gazeta publică mai jos o parte din declarațiile prin care Minteuan respingea categoric varianta de a mai colabora cu „Bursucul”. 

Niciodată Minteuan Alin nu va mai mai fi la CFR cât va fi acolo Petrescu. N-am nimic cu nimeni, repet, dar, pur și simplu, nu mai am ce să caut la CFR cu Petrescu antrenor”, spunea Minteuan în iulie 2020, într-un interviu acordat jurnalistului GSP Justin Gafiuc.

Septembrie 2021: Minteuan și Dan Petrescu, din nou împreună / foto: Facebook CFR Cluj

S-a certat cu Dan Petrescu, s-a plâns că e ignorat de conducere

Ultima sa plecare de la CFR Cluj a fost cu scandal, ajungându-se chiar la un schimb public de replici între Minteuan și Dan Petrescu. S-a întâmplat în primăvara anului 2020 și totul a pornit de la refuzul lui Minteuan de a accepta să-și amâne încă o dată primirea restanțelor financiare pe 2019, lucru care a înfuriat teribil clubul, presat să le achite fiindcă altfel nu ar fi respectat condițiile din dosarul de licențiere.

În consecință, Dan Petrescu a mutat, ofertându-l pe Costin Curelea să-i devină „secund” în locul lui Minteuan. În luna mai, Minteuan se plângea că oficialii de la CFR Cluj l-au ignorat total, deși contractul nu îi expirase încă: „Din moment ce sunt antrenor secund și n-am fost demis, de ce n-am fost informat despre programul de antrenament? Am ajuns să aflu din ziar că au fost chemați jucătorii, cei din staff și că s-au și testat respectivele persoane?”

„Sunt puţin supărat pe Minteaun, pentru că toată lumea a înţeles criza aceasta şi era doar o întârziere. N-am înţeles decizia lui, mai ales că a jucat atâţia ani la CFR. N-am înţeles nimic. Mi-a promis că e totul OK şi s-a sucit. M-a deranjat puţin”, a fost replica „Bursucului”.

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.