Nationala

Declarația lui Dennis Man l-a lăsat mască: „Băi omule... unde ești din punct de vedere intelectual?”

Dennis Man // foto: captură FRF TV

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 02 septembrie 2021

Islanda - România e azi, de la ora 21:45, în direct pe Pro TV și liveTEXT pe GSP.ro. Viorel Moldovan (49 de ani), fost atacant cu 70 de meciuri pentru echipa națională a României, a pus sub semnul întrebării capacitatea intelectuală a lui Dennis Man după ce fotbalistul a mărturisit că 20 dintre ultimele 30 de melodii ascultate pe telefon în cantonament sunt manele.

Convocat de către selecționerul Mirel Rădoi pentru meciurile echipei naționale din luna septembrie, cu Islanda, Liechtenstein și Macedonia de Nord, Dennis Man a acceptat provocarea FRF TV de a răspunde la o serie de întrebări inedite.

Dennis Man l-a uimit pe Viorel Moldovan: „Băi omule... unde suntem?!”

Jucătorul Parmei, cotat la 10 milioane de euro, a dezvăluit cu zâmbetul pe buze că 20 din ultimele 30 de melodii ascultate pe telefon în cantonament sunt manele.

Viorel Moldovan, fost atacant la echipe precum Dinamo, Fenerbahce, FC Nantes și Rapid, a părut șocat de declarația lui Dennis Man, deși susține că „n-am nimic împotriva acestui gen de muzică”.

„OK, n-am nimic împotriva acestui gen de muzică, dar stau să mă gândesc unde ești din punct de vedere intelectual când tu afirmi asta, că iubești să asculți manele. Băi omule... unde suntem?!

Nu am nimic cu copilul, fiecare să asculte orice gen de muzică vrea, nu mă deranjează, și mie îmi plac anumite manele, dar cum să te motivezi ascultând manele? Serios acum, sunt depășit de situație!”, a spus cel supranumit „Moldogol” la „Liga DigiSport”.

Echipa națională de seniori va juca în această seară, de la ora 21:45, primul dintre cele 3 meciuri oficiale din luna septembrie. Partida din Islanda va fi transmisă la TV de ProTV. 

Islanda - România » Echipele anticipate de GSP

Islanda: Halldorsson - Sampsted, Hermannsson, Bjarnasson, Skulason - Palsson - Gudmundsson, Bjarnason, Baldursson, Thorsteinsson - Gudmundsson 
Rezerve: Runarsson, P. Gunnarsson, Saevarsson, B. I. Bjarnason, Baldursson, Thorsteinsson, Johannesson, Eyjolfsson, Helgason, Ellertsson, M. Anderson, Kjartansson 
Selecționer: Arnar Vidarsson

România: Fl. Niță - Manea, Nedelcearu, Chiricheș, Camora - R. Marin, Stanciu - Man, Cicâldău, Sorescu - Alibec 
Rezerve: A. Vlad, M. Aioani, Toșca, A. Rus, Rațiu, D. Rotariu, D. Nedelcu, D. Olaru, M. Marin, Markovic 
În afara lotului: Virgil Ghiță (decizie tactică), Denis Drăguș (accidentare) 
Selecționer: Mirel Rădoi

Când și cu cine joacă România în septembrie

Data + oraLoculMeciul
2 septembrie, 21:45ReykjavikIslanda - România
5 septembrie, 21:45BucureștiRomânia - Liechtenstein
8 septembrie, 21:45SkopjeMacedonia - România

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.