Nationala

Basarab Panduru, nedumerit de un aspect din Islanda - România: „E un mare semn de întrebare! Nu există să vorbești doar în funcție de rezultat”

+40 Foto
Basarab Panduru crede că Mirel Rădoi a fost inspirat cu alegerile lui Dennis Man și Deian Sorescu în benzi.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 02 septembrie 2021

România a învins-o pe Islanda, scor 2-0, în a 4-a rundă a preliminariilor Campionatului Mondial. Primul meci din mandatul lui Rădoi în care naționala nu primește gol! Basarab Panduru crede că Mirel Rădoi a fost inspirat cu alegerile lui Dennis Man și Deian Sorescu în benzi, dar e contrariat de folosirea lui Dragoș Nedelcu.

Basarab Panduru a ridicat și un semn de întrebare, folosirea lui Dragoș Nedelcu în postul de mijlocaș central. 

Basarab Panduru, după Islanda - România 0-2

„Sunt fundaș dreapta la ultimul meci al lui Dinamo, ajung la națională extremă stângă. Nici Sorescu nu mai știe ce joacă. Cred că Rădoi i-a văzut pe islandezi că stau destul de sus. A vrut viteză cu Man și Sorescu în benzi. Sorescu a avut o mare ocazie, a insistat și a greșit fundașul. E un meci important care ne bagă în cursa pentru locul 2! 

Cu Nedelcu e un semn mare de întrebare. De ce Nedelcu, când îl ai pe Răzvan Marin? E un închizător care joacă fundaș central... Ce treabă mai are el cu mijlocașul la închidere? Nu mi s-a părut niciun jucător că a dezamăgit. Nu cred că există să vorbești doar în funcție de rezultat. Atunci nu mai ești om de fotbal. Trebuie să remarci unele lucruri”, a spus Basarab Panduru, la Telekom Sport. 

România revine puternic în calculele calificării la Campionatul Mondial

Germania s-a impus în deplasarea din Liechtenstein, scor 2-0. În meciul care i-a interesat pe „tricolori”, Macedonia de Nord și Armenia au remizat, scor 0-0. 

România a făcut unul dintre cele mai bune meciuri din mandatul lui Mirel Rădoi și a învins Islanda, scor 2-0. Nu a fost singura veste bună primită de „tricolori”. Macedonia de Nord și Armenia, formații aflate în față în clasamentul grupei J, au remizat „alb”. Fără Goran Pandev, golgeterul all-time, retras după Euro 2020, Macedonia de Nord s-a apropiat cu greu de poarta armenilor. A cadrat un singur șut și ajunge la 7 puncte în grupă, ocupând locul 3. Joaquin Caparros continuă să impresioneze pe banca Armeniei. Conduce în continuare grupa, cu 10 puncte, fără eșec după 4 runde.

Debutul lui Hansi Flick pe banca naționalei Germaniei nu a fost unul spectaculos. Nemții au fost zgârciți în deplasarea din Liechtenstein și au marcat doar un gol în fiecare repriză. Prima reușită a fost semnată de Timo Werner, în minutul 41. Rezultatul final a fost stabilit de Leroy Sane, în minutul 77.

Statisticile meciului, via sofascore.ro

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.