Nationala

Dennis Man: „E o problemă că ascult manele? Unii n-au înțeles” » Reacție în direct: „Aș da zile de la mine...”

+40 Foto
Islanda - România 0-2. Dennis Man a marcat primul gol al întâlnirii de la Reykjavik.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 03 septembrie 2021

Islanda - România 0-2. Dennis Man a marcat primul gol al întâlnirii de la Reykjavik.

„Sunt 3 puncte importante, ne bucurăm că am câștigat. Suntem foarte fericiți. Am mai dat câteva goluri cu dreptul, nu e primul. Ne dă încredere această victorie, mergem încrezători la următorul joc. Aveam nevoie de puțină motivație. Luptăm la victorie, intrăm cu acest gând mereu, să luăm cele 3 puncte. Suntem un grup grozav!”, a declarat Man la ProTV.

Dennis Man, despre atacul lui Moldovan: „Unii nu au înțeles întrebarea”

Viorel Moldovan (49 de ani), fost atacant cu 70 de meciuri pentru echipa națională a României, a pus sub semnul întrebării capacitatea intelectuală a lui Dennis Man, după ce fotbalistul a mărturisit că 20 dintre ultimele 30 de melodii ascultate pe telefon în cantonament sunt manele.

„Unii nu au înțeles întrebarea. N-am numit ce melodii mă motivează pe mine. Dacă merit să fiu judecat pentru că ascult un gen muzical, nu am ce să fac mai mult. Nu e treaba mea. Fiecare poate să-și dea cu părerea. Dacă unii oameni așa cred că e bine să vorbească, eu nu am ce să fac”, a mai spus Man.

„Aș da zile de la mine pentru un nou gol marcat de tine”, a glumit în studioul ProTV comentatorul Mihai Mironică.

Rezultatul din Macedonia e foarte bun pentru noi, au făcut egal cu Armenia (n.r. 0-0), e bine pentru noi. Vom da totul la următorul meci să luăm din nou 3 puncte
Dennis Man

România încă speră la Mondial!

Statisticile meciului, via sofascore.ro

Islanda - România 0-2 » Revansson

România a început tare partida, iar Sorescu putea sparge gheața în minutul 4. Doar că n-a cadrat. A urmat încercarea lui Alibec din lateral. Neinspirat, atacantul CFR-ului nu a profitat de larghețea cu care Runarsson a părăsit buturile (5).

Prima ocazie a Islandei tot elevii lui Radoi au creat-o. Camora nu a înțeles intenția lui Niță și a deviat în corner, prea aproape de bară (9). Nordicii au continuat să vină peste noi. Vidar Orn Kjartansson, scăpat de marcajul lui Chiricheș, a ajuns într-o poziție excelentă de finalizare. Degeaba: „cap” în brațele lui Niță (15).

Birkir Bjarnason, cel mai bun jucător de la Islanda, a trimis apoi din 4 metri direct pe direcția portarului de la Sparta Praga, ieșit la sacrificiu (29). A urmat replica lui Sorescu - șut sub transversală (31), scos de Runarsson. Și execuția înghesuită semnată de Man (42).

0-0 după 45 de minute, 2-0 la „galbene” pentru români, Nedelcu și Chiricheș fiind avertizați.

Rădoi nu schimbă la pauză. Inspirat? Da. Man marchează în minutul 47, la capătul unei acțiuni purtate de Stanciu. Ajutor și de la Brynjar Ingi Bjarnason, care a deviat fericit pentru jucătorul celor de la Parma.

Culmea, naționala a știut să țină de rezultat, profitând și de lipsa de inspirație a gazdelor. Stanciu și Sorescu au stârnit în câteva momente huiduieli din tribune, prelungind intenționat câteva pauze.

După intrarea lui Ianis Hagi (68), partida s-a animat. Mai întâi, România a irosit un contraatac prin Alibec (70). Imediat după, chiar am introdus mingea în plasă, dar „centralul” Kulbakov a sancționat un presupus fault al lui Ianis la Palsson.

Birkir Bjarnason l-a protejat pe Niță (avertizat pentru trageri de timp în minutul 77), ratând din toate pozițiile. Dincolo, Stanciu a majorat avantajul spre final (83), din pasa lui Răzvan Marin, de-abia introdus. Play-maker-ul Slaviei a plecat dintr-o poziție suspectă de ofsaid, iar lipsa VAR-ului la acest meci e posibil să ne fi ajutat.

Și cu noroc, România învinge și speră încă la calificare. Chiar dacă nu suntem favoriți în această grupă, ne luăm revanșa în fața Islandei și îi scoatem în principiu pe nordici (3 puncte) din ecuația locului de baraj.

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.