Nationala

Victoria cu Islanda nu l-a convins pe Stelea: „Trebuie să fiu nebun să fiu optimist!” + ce jucători l-au impresionat

Bogdan Stelea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 03 September 2021

Bogdan Stelea (53 de ani), fost component al „naționalei” României, nu este încrezător în șansele „tricolorilor” de a se califica la Campionatul Mondial, nici după succesul cu Islanda, scor 2-0.

„Nu am de unde să știu dacă începe să fie o normalitate. Trebuie să luăm fiecare meci în parte. Nu suntem în postura în care să ne gandim foarte departe. Trebuie să ne gândim la ce urmează și să încercăm să scoatem maxim. Am avut momente bune, dar și mai puțin bune. 

În grupa din care facem parte, nu putem spune că suntem o echipă care emite pretenții la locul 2. Va trebui să ne batem. Din punct de vedere teoretic, e o echipă cu posibilități mari să se califice, Germania. În momentul de față, clasamentul nu ne ajută și trebuie să muncim în continuare. Trebuie să ai încredere și să faci lucrurile bine. E un început. 

Nu avem de unde să știm că nu poate fi începutul pe care ni-l dorim. Nu sunt optimist, trebuie să fiu nebun să fiu optimist. E foarte greu. Văd care ne este nivelul. Într-un singur meci avem fluctuații mari, să nu mai vorbim de la un meci la altul. 

Nu stăm bine din punct de vedere fizic. Nu avem genul de jucători care să ducă trei meciuri în câteva zile. Nici noi nu cred că puteam juca la această frecvență, dar de asta există un lot lărgit”, a declarat Bogdan Stelea la „Digi Sport Special”

Stelea, impresionat de doi „tricolori”

Bogdan Stelea a declarat că a fost surprins de doi dintre jucătorii României după meciul cu Islanda: Andrei Rațiu și Denis Alibec.

„Mi-a plăcut Rațiu. Vine dintr-un alt fel de fotbal. E normal să vadă lucrurile altfel. Era normal să fie așa de dezinvolt și să își facă treaba. Mi-a plăcut Alibec, doar că, atunci când are problemele pe care le are, te poți aștepta în orice moment să se accidenteze”, a mai spus Stelea pentru sursa citată.

Citește alte știri despre echipa națională:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.