Nationala

Basarab Panduru i-a făcut echipa lui Rădoi pentru meciul din Macedonia: „Ianis, vârf fals”

+43 Foto
Basarab Panduru

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 06 septembrie 2021

Basarab Panduru (51 de ani) a schițat echipa ideală a României pentru meciul cu Macedonia de Nord din preliminariile pentru Cupa Mondială, programat miercuri, 8 septembrie, de la ora 21:45.

România a obținut două victorii în primele două partide din această lună, 2-0 cu Islanda, 2-0 cu Liechtenstein. Următorul meci al „tricolorilor” va fi cu Macedonia de Nord, la Skopje. Elevii lui Mirel Rădoi merg acolo cu un moral bun, dar cu puține soluții în atac, acolo unde mai mulți jucători au părăsit lotul, fiind ori accidentați, ori infectați cu coronavirus, cum este cazul lui Rotariu.

Basarab Panduru îi face echipa lui Mirel Rădoi pentru meciul cu Macedonia de Nord

În acest context, Basarab Panduru a schițat echipă ideală a României pentru meciul cu Macedonia de Nord, formată din jucătorii disponibili. Panduru a înaintat posibilitatea ca Ianis Hagi să fie utilizat drept vârf fals.

„În Macedonia de Nord, Raţiu cred că va juca (fundaș dreapta, n.r.), apoi Chiricheş - Nedelcearu, că nu are cine. Camora, cred, în stânga. Noi am spus că l-am naturalizat când era cel mai slab. Poate şi la fundaş dreapta e de discutat pentru următorul meci. Nedelcu la închidere, Stanciu şi Cicâldău interi, Man, Sorescu şi nu ştiu vârful. Pe Ianis îl văd mai bine vârf fals, în centru, acolo”, a spus Panduru la Telekom Sport

Echipa lui Panduru: 
Niță - Rațiu, Chiricheș, Nedelcearu, Camora - Stanciu, Nedelcu, Cicâldău - Man, Hagi, Sorescu

Acesta nu a fost impresionat de vreun „tricolor” în meciul cu Liechtenstein: „Cu victoria rămân, atât. Nu, nu cred că pot evidenţia un jucător. Nu ştiu un jucător care să mă fi impresionat. Au jucat binişor toţi, nu a făcut vreunul diferenţa. M-au surprins convocările lui Olaru, care nu joacă nimic la FCSB, şi cea a lui Markovic”. 

Cum a arătat România cu Liechtenstein: Niță - Manea, Nedelcearu, Rus, Toșca - Stanciu (cpt.), R. Marin, Olaru - Hagi, Markovic, Cordea

Clasamentul în grupa României 

FOTO. Cele mai tari imagini din România - Liechtenstein 

Citește mai multe știri despre echipa națională: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.