Campionate

Leo Messi, izbucnire în haosul din Brazilia - Argentina: „Întreaga lume se uită la noi!”

Evenimentele teribile petrecute la meciul Brazilia - Argentina fac înconjurul planetei / FOTO: Amanda Perobelli/Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 06 septembrie 2021

Evenimentele petrecute la meciul Brazilia - Argentina fac înconjurul planetei. Reacția lui Lionel Messi, devenit „lider sindical” în mijlocul haosului din teren, e elocventă. 

  • CONTEXT: Meciul dintre Brazilia și Argentina din preliminariile sud-americane pentru Cupa Mondială din 2022 a fost suspendat ca urmare a intervenției autorităților medicale, în minutul 5.
  • CONMEBOL, forul care guvernează fotbalul din America de Sud, a confirmat că meciul este suspendat.

Superstarul lui PSG s-a contrat dur cu agenții sanitari intrați pe teren pentru a-i evacua pe fotbaliștii argentinieni. Messi a aruncat vorbe grele în direcția acestora: 

„E o rușine! Suntem în Brazilia de 3 zile și nimic nu s-a întâmplat până acum! De ce faceți asta acum? Nu mai jucăm! Asta așteptau? Să începem meciul? De ce nu ne-au avertizat în privința asta când eram la hotel? Puteau să ne explice situația și o rezolvam. Acum, întreaga lume se uită la noi”, a „tunat” Messi, conform Marca.

Brazilia - Argentina suspendat după intervenția autorităților sanitare

Haos la Sao Paulo, pe stadionul „Neo Quimica”. Derby-ul Brazilia - Argentina din preliminariile pentru Cupa Mondială din 2022 a fost întrerupt în minutul 5, la scorul de 0-0, iar apoi suspendat, ca urmare a intervenției autorităților medicale, care au intrat pe teren însoțite de stewarzi.

Problema invocată de aceștia? Prezența în Brazilia a 4 jucători argentinieni care s-au aflat în ultimele 14 zile în una dintre țările de pe lista roșie a Braziliei. Este vorba despre Emiliano Martinez, Emiliano Buendia, Giovanni Lo Celso și Cristian Romero, toți 4 jucători în Premier League. Cum Anglia este una dintre țările împotriva căreia Brazilia a dictat restricții, cei 4 ar fi trebuit să intre în carantină!

Din acest motiv autoritățile au intrat pe gazon, ceea ce a condus la ieșirea de pe teren a fotbaliștilor argentinieni. Dacă meciul a fost inițial întrerupt, după câteva minute bune de confuzie și haos, partida a fost suspendată!

De ce nu ați venit la hotel? Suntem aici de 3 zile!
Lionel Scaloni, selecționer Argentina

FOTO Brazilia - Argentina, suspendat în minutul 5!

+7 Foto
Brazilia - Argentina // foto: Guliver/gettyimages

Vezi și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.