Liga 1

FCSB îl așteaptă pe Budescu! Gigi Becali confirmă negocierile + reacția mijlocașului le dă speranțe fanilor roș-albaștri

+14 Foto
Budescu e dorit de FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 06 September 2021

Constantin Budescu (32 de ani) le-a reaprins speranța fanilor lui FCSB cu privire la revenirea sa la formația roș-albastră.

Contsantin Budescu, gesturi care aprind speranțele fanilor

Odată cu anunțul reînceperii tratativelor dintre mijlocaș și FCSB, fanii au luat cu asalt pagina lui Budescu de instagram, etichetându-l în diferite postări în care îl roagă să revină la echipă.

Iar Budi a repostat acele fotografii, spre fericirea fanilor vicecampioanei României. Astfel, indicând venirea sa la echipa lui Edi Iordănescu.

Știrea inițială: Gigi Becali îl așteaptă pe Budescu la FCSB

Mijlocașul ofensiv, liber de contract în prezent, după ce a fost aproape de a semna cu o formație din Qatar, este dorit de FCSB și CFR Cluj, iar Gigi Becali a dat detalii despre interesul roș-albaștrilor.

Gigi Becali recunoaște: „Îl vreau pe Budescu la FCSB”

„Da, îl vrem! Budescu e un jucător foarte bun și cu multă experiență. Știam că are o ofertă bună de pe la arabi și am auzit că a intervenit ceva. Însă nu mă pune să vorbesc acum mai multe despre el că lucrurile se pot se pot schimba de la o oră la alta și nu vreau să știe unii ce planuri avem noi.

Budescu este cel care va alege. Edi Iordănescu și MM Stoica se ocupă de toate lucrurile importante de la echipă”, a spus Gigi Becali pentru Prosport.

Constantin Budescu a semnat cu Damac FC în luna februarie. A jucat 12 meciuri pentru formația saudită, în care a pasat decisiv de 4 ori. A negociat o mutare în Qatar, dar discuțiile au căzut.

Pe lângă FCSB, Budescu a mai evoluat în România pentru Petrolul Ploiești și Astra Giurgiu, iar în străinătate pentru Dalian Professional, Al Shabab și Damac FC.

1.500.000 de euroe cota lui Budescu, potrivit transfermarkt

27 de meciuria jucat Budescu în tricoul celor de la FCSB, în sezonul 2017-2018, când a marcat 10 goluri și a reușit 8 pase decisive

Întăriri pentru FCSB înainte de derby-ul cu Dinamo

Nu doar nou-veniții Claudiu Keșeru și Vali Gheorghe ar putea fi prezenți în formula de start a celor de la FCSB cu Dinamo. Andrei Miron s-a recuperat după accidentările suferite și ar putea începe derby-ul din primul minut. Adrian Șut simte din nou dureri și are șanse mici să evolueze în derby.

Cu rezultate foarte bune la testele fizice efectuate după transferul la FCSB, atacantul Claudiu Keșeru va fi titular în derby-ul cu DinamoDar nu doar Keșeru ar putea să fie o apariție nouă în formula de start a FCSB-ului față de componența de până acum, în actualul sezon. 

VIDEO Claudiu Keșeru s-a întors la FCSB: „Am lăsat lucrurile neterminate!”

>

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.