Liga 1

Silviu Lung Jr, gata de revenirea în Liga 1: „Da, am vorbit! Le-am spus planurile mele”

Silviu Lung Jr Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 06 September 2021

Silviu Lung Jr (32 de ani) a dezvăluit că a fost în discuții cu mai multe cluburi din România pentru a reveni în Liga 1.

Intrat în ultimul an de contract cu Kayserispor, Silviu Lung nu exclude o revenire în fotbalul românesc la atunci când înțelegerea cu turcii expiră.

„Am intrat în ultimul an de contract, să vedem ce o să se întâmple. În general, când mai sunt şase luni, atunci o să înceapă renegocierile şi o să vedem la timpul potrivit. 

Anul trecut îi promisesem başcanului de aici că o să rămân, că o să prelungim contractul încă doi ani şi, în ciuda ofertelor primite, am vrut să-mi onorez promisiunea, pentru că m-am simţit ca acasă aici, m-am simţit respectat şi m-am decis să continui aici”, a declarat Silviu Lung Jr potrivit Telekom Sport.

Chiar dacă nu a vrut să dea nume, Silviu Lung a recunoscut discuțiile cu mai mulți patroni importanți din Liga 1, care și-au exprimat interesul de a-l achiziționa.

„Am mai vorbit, da! Am mai vorbit cu diverşi patroni, dar totul a fost la stadiul de tatonări. Eu le-am spus planurile mele şi dânşii au înţeles. 

Săpunaru are deja 37 ani şi joacă precum la 25, aşa că vârsta e doar un număr. Important e felul cum te simţi când începe meciul şi plăcerea pe care o ai de a juca fotbal”, a mai spus acesta.

Rapid, posibilă destinație pentru Lung?

Întrebat dacă ar veni la Rapid alături de Cristi Săpunaru, Lung nu a negat o posibilă mutare: Niciodată nu poţi să zici nu. Mă bucur că a ajuns (n.r. – Săpunaru) la un club pe care îl iubeşte atât de mult. 

Ştiu foarte mulţi jucători, care, atunci când se duc la o echipă, spun că iubesc echipa aia de mici sau spun din complezenţă, dar la Săpunaru e adevărat. N-am văzut niciun jucător să iubească o echipă atât de mult”, a precizat Lung pentru sursa citată.

Cristi Săpunaru, jucătorul lunii august 2021: „Vă mulțumesc pentru premiu, dar cred că este premiul echipei, nu al meu personal”

>

Citește alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.