Tenis

Bianca Andreescu, OUT de la US Open! Eliminată în „optimi” după un meci-maraton

Bianca Andreescu, eliminată de la US Open // FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 07 septembrie 2021

Bianca Andreescu (21 de ani, 7 WTA) a fost eliminată în optimi la US Open, după ce a fost învinsă de Maria Sakkari (26 de ani, 18 WTA), scor 7-6(2), 6-7(6), 3-6. 

La capătul unui meci-maraton, de 3 ore și 30 de minute, Maria Sakkari a eliminat-o pe campioana din 2019, deși a pierdut primul set.

Bianca Andreescu, eliminată de la US Open

Cele două jucătoare au oferit un meci echilibrat, cu lovituri la limită.  În primul set, ambele au mers cap la cap până în tie-break, când jucătoarea de origine română a dominat și a cedat doar două puncte.

Sakkari a început mai bine setul secund, conducând cu 3-1, dar nu a putut menține avantajul. Andreescu a egalat, iar cele două au ajuns din nou în tie-break, acolo unde jucătoarea din Grecia a fost mai sigură pe ea.

Setul decisiv a fost unul cu probleme pentru Andreescu. Canadianca a luat o pauză de vestiar înainte de start și a acuzat probleme la picior, nivelul jocului scăzând vizibil.

Sakkari și Andreescu au mers cap la cap până la 3-3, când Bianca a cedat și nu a mai reușit să câștige niciun game. Sakkari s-a impus în setul decisiv cu 6-3 și s-a calificat în sferturile US Open.

În următoarea rundă, Maria Sakkari va juca împotriva Karolinei Plsikova (29 de ani, 4 WTA), iar în semifinale ar putea da peste Emma Răducanu, care se duelează în sferturi cu Belinda Bencic.

Citește mai multe știri din tenis: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.