Publicitate

Pentru o săptămână cu acțiune, descoperă acum noile supersloturi de pe platforma Superbet!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 07 septembrie 2021

 Toamna își intră încet încet în drepturi și vacanța s-a terminat lăsând amintiri frumoase și speranța unora și mai memorabile care vor veni. Prima săptămână full de toamnă înseamnă la Superbet jocuri noi cu care să continui distracția pe platforma noastră web și aplicațiile Android și iOS.

Tyrant King Megaways este un slot de care te bucuri exclusiv la Superbet și care se desfășoară în lumea preistorică a dinozaurilor. Actorul principal, regele tablei și simbolul Wild este celebrul Tyrannosaurus Rex. Întreaga ambianță, atât sonor cât și vizual, te transportă în această lume dispărută, dar atât de spectaculoasă, a celor mai mari reptile care au trăit vreodată pe pământ. În modul maxim, la runda specială de free spins, jocul plătește pe un număr de peste 200.000 de direcții de câștig iar în mod normal numărul acestora este de 117 649. Câștigurile sunt în cascadă iar plata maximă la o singură rundă poate fi de până la 50.000X miza de joc! Există 2 moduri speciale de joc. Primul este Wild Tyrant Respins care are ca scop colectarea pe rolele 2-5 ale tablei de joc doar a simbolurilor wild cu multiplicator. Aici ai 3 respinuri care se resetează de câte ori un nou wild aterizează și rămâne pe role. Când runda se termină, toate wildurile adună multiplicatorii și se combină cu simbolurile rămase neocupate de wilduri, generând premii mari pentru jucător. Această specială poate apărea și în timpul celei de a doua. Free Spins se acordă când 4 simboluri bonus ou de dinozaur apar pe ecran și are 10 rotiri gratuite cu multiplicator nelimitat care crește după fiecare cascadă de premii. Fiecare nou ou de dinozaur care apare în timpul acestei speciale acordă o rotire gratuită suplimentară. Acum este adăugat și un tracker inferior la tabla de joc, ceea ce crește numărul de posibile direcții de plată până la 200 704 și face ca premiile acordate să fie mai mari. Intră în lumea dinozaurilor și câștigă premiile cele mai mari cu Tyrannosaurus Rex!

Rick & Morty Megaways, exclusiv la Superbet, este transpunerea într-un superslot plin de acțiune a personajelor de desene animate Rick and Morty. Savantul cel trăsnit împreună cu nepotul său fac tot felul de experimente științifice și îți oferă o super aventură în cadrul acestui joc. Fiind un megaways, câștigurile sunt în cascadă iar premierea se face pe 117 649 posibile combinații de plată. Simbolurile speciale sunt Mystery Symbol care se transformă în orice alt simbol, Bonus, care este scatter și acordă specialele de rotiri gratuite, și Wild. Specialele de rotiri gratuite sunt 3 posibile, fiecare cu modul ei diferit de joc și câștig. La începutul rundei bonus vei alege una dintre cele 3 speciale sau vei putea alege roata norocului care să îți dea o combinație mai bună de număr de rotiri împreună cu modul de joc. Cele 3 posibile moduri de joc speciale sunt Pickle Rick Free Spins care înseamnă creșterea nelimitată a multiplicatorului premiilor la fiecare cascadă câștigătoare, Federation Wild Spins în care fiecare simbol wild aterizat pe role transformă toată rola într-un wild extins și Vindicators Free Spins în care fiecare simbol special aterizat pe role va colecta direct premiile cash care sunt în acel moment vizibile pe tabla de joc. Speciala de Rotiri Gratuite, în toate formele ei, este redeclanșabilă dacă 3 sau mai multe simboluri scatter apar pe role în timp ce se desfășoară. Acțiunea continuă și rata de plată către jucător de peste 95,5% fac din Rick and Morty Megaways un slot care trebuie descoperit de fiecare pasionat. Participă și tu la experimentele științifice care îți pot aduce distracție și câștiguri dintre cele mai mari!

Fruit Party 2 este unul dintre sloturile participante la promoția zilnică și săptămânală Drops and Wins în care poți câștiga premii cash toată ziua cu o singură rotire și fără o miza minimă necesară. Poți câștiga zilnic un Jackpot instant maxim de 5000 de lei sau săptămânal unul de 50.000 de lei. Fondurile totale de premiere sunt în fiecare zi de 45.000 de lei în 500 de premii acordate și săptămânale de 310.000 de lei cu 1200 de premii disponibile. Joacă și poți fi chiar tu cel lovit de noroc cu unul dintre jackpoturile promoției. Fruit Party 2 este un slot foarte distractiv, se joacă pe o tablă de joc de 7 linii și 7 coloane în care fructele premiază atunci când se strâng în grupuri de cel puțin 5. Fiecare cluster plătitor dispare lăsând loc altor fructe să aterizeze pe tablă și să compună noi combinații câștigătoare. Runda de rotiri gratuite, acordată de simbolul scatter piersică de aur, poate avea până la 25 de spinuri și este redeclanșabilă. Ea poate fi și cumpărată direct fără a mai aștepta să apară în mod normal. Simbolul wild al acestui joc vine cu multiplicatori ai câștigurilor din care fac parte atât în jocul normal cât și în runda specială de rotiri gratuite. De câte ori o combinație câștigătoare dispare de pe tablă ea poate lasă în loc un simbol wild care începe de la X2 multiplicator, sau X3 în timpul free spins. Apoi, fiecare nou wild care apare în câștiguri succesive va avea multiplicatori puterile lui 2 până la x256 sau puterile lui 3 până la x729 ceea ce într-adevăr înseamnă câștiguri foarte mari. De altfel, maximul de premiu al slotului este de miza x5000 atât în timpul jocului normal cât și în free spins. E toamnă și e timpul să culegi roadele, fructele te așteaptă să te premieze și să te distreze!

Alive! Megaways este un nou joc cu 200 704 moduri de plată în care combinațiile câștigătoare dispar în cascadă și lasă locul altor simboluri să aterizeze și să aducă noi câștiguri jucătorului. Secvența de Rotiri Gratuite este redeclanșabilă și poate fi cumpărată fără a mai aștepta să vină în timpul jocului normal. Rotirile gratuite se joacă cu multiplicator nelimitat al câștigurilor care crește după fiecare combinație plătitoare. La finalul rundei apare secvența Play it Your Way care oferă posibilitatea de a risca premiul obținut pentru a câștiga noi rotiri gratuite jucate cu același multiplicator. Există și funcția Bank It care înseamnă că jucătorul poate alege să încaseze o parte din câștig și să riște mai puțin la Play It Your Way. Simte-te Alive și câștigă premiile cele mai mari la acest slot plin de acțiune!

Free Reelin' Joker este un slot foarte simplu de jucat și înțeles în care Jokerii sunt simbolurile cele mai importante și bune plătitoare și sunt wild-urile jocului. Celelalte simboluri sunt fructe, cireșe, lămâi, prune și septari. Se joacă pe o singură rolă cu 3 poziții și plătește dacă 3 simboluri valoroase se aliniază pe partea centrală a tablei. Jokerii sunt normali sau de aur și dacă fac parte dintr-o combinație câștigătoare se declanșează secvența Free Reelin’ Fun. Această secvență mărește numărul de role de pe tablă până la 6, câte una adăugată pentru fiecare câștig succesiv, asigurând un premiu mai mare jucătorului. Câștigul maxim este de 1000X miza de joc. Intră în jocul jokerilor și aliniază-i pe zona centrală a tablei pentru câștiguri epice!

Monkey Slots se joacă pe insula maimuțelor, pe o tablă cu 5 role a câte 3 linii fiecare și plătește pe 243 moduri de câștig. Premiile se acordă în cascadă, la fiecare câștig simbolurile plătitoare dispar lăsând locul unora noi care pot aduce alte câștiguri pe tablă. Acțiunea slotului este asigurată de maimuțe care de câte ori apar în joc, în mod aleator, aduc cu ele speciale și posibilități suplimentare de câștig. Opțiunea Wild Monkey schimbă până la 5 simboluri în Wild ceea ce crește șansa unui câștig mare. Opțiunea Larky Monkey sparge un număr de până la 5 simboluri și în locul lor apar alte simboluri care pot genera un nou câștig pentru jucător. Opțiunea Monkey Multiplier apare doar în timpul jocurilor gratuite și poate să aducă un multiplicator al câștigurilor de până la x5. Tot în timpul jocurilor gratuite multiplicatorul premiilor crește până la x5, cu câte o unitate la fiecare cascadă de premii. Speciala de rotiri gratuite este declanșată de simbolul scatter bonus și poate să aibă până la 30 de rotiri. Intră în joc acum și prinde toate maimuțele norocoase!

Joacă responsabil toate sloturile noi de pe platforma Superbet pe care le găseșți în secțiunea Nou în site și în aplicația de Android și iOS Superbet Games. 

Dacă nu ai cont la Superbet, deschide acum unul de aici și beneficiezi de oferta noastră de până la 1200 Lei Bonus de Bun Venit și 300 de Rotiri Gratuite ca să încerci toate supersloturile și să te bucuri de toate promoțiile. Durează doar 3 minute să-l deschizi iar distracția este garantată!

#HaiSăFimSUPER #JocResponsabil

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.