Liga 1

Dinamo a adus încă un atacant » Transferul #8 al campaniei-blitz din ultimele zile

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 07 septembrie 2021

Dinamo continuă campania de achiziții la foc automat: cel mai recent nume adus de formația lui Dario Bonetti e Cătălin Țîră (27 de ani), liber de contract. 

După ce a ratat împrumutul atacantului italian Pietro Iemmello, 29 de ani, de la Frosinone, Dinamo s-a orientat rapid și a reactivat pista Cătălin Țiră.

Atacantul care se antrena cu Dinamo din august a ajuns la un acord cu formația alb-roșie, potrivit Fanatik.

Țîră este așteptat în această după amiază la antrenamentul condus de Dario Bonetti, alături de nou-veniții Cătălin Itu, Mirko Ivanovski și Plamen Iliev.

Ulterior, mutarea a fost anunțată și pe pagina de Facebook a clubului Dinamo.

Cătălin Țîră, liber de contract

Cătălin Țîră are un CV bogat. Crescut de academia lui Dinamo, și-a continuat junioratul în Italia, la Udinese și Lazio, înainte de a începe la seniori la ADO Den Haag. Ulterior s-a întors în România, unde a jucat pentru echipe precum FC Brașov, Concordia, Rapid, FC Voluntari. 

Ultima dată a fost înregistrat la Suduva, în Lituania, echipă la care a rezistat doar 6 luni. În acea perioadă a prins 6 meciuri, fără să marcheze vreun gol.

Dinamo, schimbări importante în echipa de start

Țîră devine al 8-lea transfer făcut de Dinamo în această vară, după: Nica, R. Popa, C. Matei, Torje, Ivanovski, Itu și Iliev.

Cum o să arate noua echipă a lui Bonetti: Iliev - Nica, R. Popa, R. Grigore, A. Radu - C. Matei, Răuță, St. Filip - Torje, Ivanovski, Sorescu

VIDEO Derby în Liga 1! Totul despre FCSB - Dinamo

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.