Liga 1

Au început aroganțele! Dario Bonetti l-a invitat la Derby de România pe „coșmarul” Maccarone: „A rupt poarta Stelei și e un important membru DDB”

Massimo Maccarone, în tricoul oferit de fanii lui Dinamo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 07 septembrie 2021

Dario Bonetti, antrenorul lui Dinamo, a început aroganțele înaintea derby-ului cu FCSB de dumincă seara. Italianul l-a invitat la meci pe Massimo Maccarone, coșmarul roș-albaștrilor din urmă cu 15 ani.

În ziua în care a împlinit 42 de ani, Massimo Maccarone a primit un mesaj din partea lui Bonetti. Tehnicianul „câinilor” l-a invitat la meci pe Maccarone, fostul atacant al lui Middlesbrough fiind și membru DDB.

„Vreau să-i urez la mulți ani lui Massimo Maccarone, cel care a rupt poarta Stelei, și un membru important DDB”, a spus Dario Bonetti. 

Maccarone, coșmar pentru Steaua

Massimo Maccarone a îngenuncheat-o pe FCSB (pe atunci Steaua) în semifinalele Cupei UEFA din 2006. Atunci, FCSB a fost la un pas de calificarea în finala competiției, însă golul lui Maccarone din minutul 89 le-a spulberat visurile steliștilor, care au fost învinși cu 4-2 după ce câștigaseră meciul tur, scor 1-0.

Massimo Maccarone, idol pentru PCH 

Massimo Maccarone (42 de ani), fostul atacant al lui Middlesbrough, cel care a înscris golul care a scos-o pe Steaua din finala Cupei UEFA din 2006, a devint în urmă cu un an membru socios al proiectului „Doar Dinamo București”. Maccarone a ales să doneze 48 de euro pentru Dinamo, devenind „acționar” al proiectului.

Câte bilete au vândut dinamoviștii pentru derby-ul cu FCSB

Dinamo va beneficia de o susținere masivă în derby-ul cu FCSB de duminică seara. „Câinii” au vândut 5.500 dintre cele 8.000 de bilete puse la dispoziție de roș-albaștri.

Campania masivă de transferuri reușită de Dinamo după ridicarea interdicției pare să fi mobilizat suflarea roș-albă. Chiar dacă lumea nu s-a înghesuit la stadion în primele runde ale sezonului, lucrurile stau complet diferit înaintea meciului cu rivala de moarte.

„Mai sunt 2.500 de bilete pentru meciul cu FCSB. Echipa s-a întărit. E nevoie de prezența noastră masivă în peluză!”, au scris ultrașii dinamoviști pe Facebook.

VIDEO Match Preview. Totul despre FCSB - Dinamo

>

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.