Nationala

„Eu decid cine joacă!” » Florin Bratu, prima reacție după ce a fost atacat de Florin Manea + de ce nu l-a titularizat pe Drăgușin

+12 Foto
Florin Bratu, în meciul cu Georgia U21 / FOTO: Raed Krishan (GSP)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 07 septembrie 2021

Florin Bratu (41 de ani) a debutat pe banca naționalei U21 în remiza „tricolorilor” mici cu Georgia, scor 1-1. La finalul partidei, selecționerul i-a răspuns lui Florin Manea, după ce impresarul îl luase rost pentru că nu l-a titularizat pe Radu Drăgușin (19 ani), fundașul împrumutat de Juventus la Sampdoria. 

În detrimentul lui Drăgușin, Bratu i-a preferat pe Vladimir Screciu de la Craiova și pe Bogdan Racovițan de la FC Botoșani, stârnind astfel furia agentului Florin Manea

Florin Bratu: „Eu decid cine joacă!”

„În poziția în care sunt, mă aștept la orice. Sunt pregătit pentru orice și nu pretind să mulțumesc pe toată lumea. Eu decid cine joacă! 

Așa am văzut eu lucrurile. Radu Drăgușin e un fotbalist pe care vrem să-l vedem jucând, dar n-a mai jucat de mult timp, nu are ritm, nu are intensitate și am preferat să joc cu cineva care are ritm și intensitate. Se pot naște trei fundași centrali pentru națională, mă refer la Screciu, Racovițan și Drăgușin”, a declarat Florin Bratu, la TVR 1. 

Florin Manea „a explodat”: „E o rușine ce face Florin Bratu!”

Florin Manea, impresarul lui Radu Drăgușin, a avut o răbufnire violentă în momentul în care a văzut că jucătorul său a fost lăsat pe bancă de selecționer la amicalul România U21 - Georgia U21 din această seară.

„Am avut o discuție cu Florin Bratu înainte de această convocare, iar acum am înțeles-o. Eu am crezut că glumește, spunea că jucătorii trebuie să joace la echipele lor. Este o rușine ce face Florin Bratu! Îmi pare rău, pentru că este finul meu. Aduce o mentalitate veche, împinge la mediocritate, judecă un copil care se bate cu Bonucci și Chiellini și are 3 milioane valoare pe Transfermarkt.

Fără să jignesc pe ceilalți colegi. Racovițan e un copil care îmi place, dar 25.000 de euro valoarea pe Transfermarkt, iar în doi ani de zile a jucat doar 9 meciuri. Este o rușine. Atunci ar trebui să-l aduc să joace la Clinceni, Chindia, Bacău sau pe unde a antrenat el.

El ar trebui să se suspende primul, pentru că nu are destule în spate ca să fie la echipa națională. Sarabia joacă la naționala Spaniei. Cât joacă la PSG? Cine a venit cu ideea asta să ai meciuri? Bun, poate vorbim de naționala mare, dar la U21, un copil care se bate cu cei mai mari fundași din lume să-l pedepsești că nu joacă?” a spus Florin Manea, pentru ProSport.

Marius Niculae, declarații după debutul lui Florin Bratu la cârma naționalei de tineret

>

FOTO Imagini spectaculoase din meciul România U21 - Georgia U21

+12 Foto
România U21 - Georgia U21 // foto: Raed Krishan - GSP

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.