Media

Vasile Șiman face dezvăluiri în premieră la „Prietenii lui Ovidiu”. Azi, ora 20:00, pe GSP.RO

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 08 septembrie 2021

Vasile Șiman, omul din spatele Sportului Studențesc, o prezență extrem de rară în mass-media românească, a acceptat invitația la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

Dezvăluiri de culise din perioada petrecută la echipa din Regie, problemele contra sistemului, totul despre retrogradări și meciuri trucate. Cine i-a făcut rău și cine crede că a vrut ca Sportul Studențesc să dispară de pe harta fotbalului.

Formatul video lansat de Ovidiu Ioanițoaia pentru publicul Gazetei se bazează pe dialoguri ample cu personalități marcante din sportul românesc. Aparițiile săptămânale (în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe www.GSP.ro) sunt găzduite de ultramodernul studio video din redacția Gazetei.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.