Publicitate

Cupa României la Poker se joacă sâmbătă, 11 septembrie, la Unibet

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 09 septembrie 2021

Sâmbătă, 11 septembrie, între două meciuri de fotbal, poți intra în luptă pentru Cupa României la Poker - turneu organizat de Unibet Poker în exclusivitate pentru jucătorii din țara noastră. 

Cupa României la Poker este un turneu special ce are un fond de premiere garantat de 2.000 €, iar prețul unui bilet la turneu este de 25 €. Vestea și mai bună este că, în ziua premergătoare turneului (adică vineri, 10 septembrie) este programat un turneu Freeroll (fără taxă de înscriere) la care sunt puse la bătaie 10 tichete de 25 € cu care cei mai buni 10 jucători se vor putea înscrie la turneul de luni.

Dacă te întrebi cum te înscrii la Freeroll, avem un răspuns care îți va face plăcere. Trebuie doar să te autentifici în contul tău de Unibet Poker între 9 și 10 septembrie (înainte de ora 20:00, ora de start a turneului) și vei primi automat un tichet gratuit, cu care te poți înscrie la satelitul cu 10 tichete pentru Cupa României la Poker programat vineri seara, de la ora 20:00. Vor fi destui jucători, probabil peste 2-300, iar ultimii 10 rămași în cursă primesc câte un tichet de 25 €.

Detalii despre turneul Cupa României la Poker

Fără a avea vreo legătura cu structura unei competiții tip Cupă, turneul dedicat de Unibet românilor are următoarele particularități:

  • Număr jetoane de start: 4.000
  • Tip turneu: Freezeout (fără re-buy sau add on)
  • Blind-uri de start: 15/30 jetoane
  • Durată niveluri: 8 minute
  • Înregistrare târzie: DA, până în nivelul 8
  • Fondul de premiere (2.000 euro garantat) va fi stabilit în funcție de numărul de participanți

Atât satelitul freeroll, cât și turneul Cupa României la Poker pot fi găsite în lobby-ul Unibet tastând denumirea în zona de căutare - vezi foto de jos!

Participarea la turneu este permisă doar jucătorilor de naționalitate română ori care locuiesc în România. 

Câștigurile obținute la turneul Cupa României sunt creditate direct în cont, bani reali, fără cerințe de rulaj.

Fondul de premiere garantat este de 2.000 de euro, însă poate fi depășit lejer în cazul în care evenimentul stârnește interes în rândul comunității jucătorilor de poker din România, una destul de numeroasă și cu mulți jucători talentați.

La Unibet poți juca poker de pe orice dispozitiv

Cu peste 16.5 milioane de clienți în aproximativ 100 de țări, Unibet este unul din cei mai mari jucători de pe piața jocurilor de noroc online, iar în România oferă pariuri sportive, jocuri de casino, bingo și poker în deplină legalitate și siguranță (Licența nr. L1160657W000330 emisă de ONJN, valabilă până la data de 31.08.2026). Astfel, e lesne de înțeles că serviciile Unibet sunt disponibile și de pe mobil

Poți juca turneul Cupa României la Poker de pe laptop/desktop - descărcând clientul de poker sau direct din browser, dar și de pe telefon/tabletă, descărcând aplicația de poker Unibet disponibilă în varianta iOS sau Android. Versiunea iOS poate fi descărcată din AppStore, iar versiunea pentru Android direct de pe site-ul Unibet.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.