Campionate

Cristiano Ronaldo mărturisește: „Mă simt ca într-o cușcă! Aș plăti să-mi recapăt intimitatea”

Cristiano Ronaldo, dezvăluire tulburătoare: „Mă simt ca într-o cușcă” // sursă foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 09 septembrie 2021

Cristiano Ronaldo (36 de ani) le transmite oamenilor că faima nu aduce și fericire, plângându-se că nu a ieșit în parc deloc în ultimii doi ani alături de Georgina și copiii săi.

Deși pare că are tot ce își dorește, Cristiano se plânge. „Dacă aș putea, aș plăti pentru a-mi recupera intimitatea. Oamenii spun: . Nu e totul. Știți de câte ori am fost în parc cu copiii în ultimii doi ani? Niciodată!”, a declarat Ronaldo în Daily Mail.

Cristiano Ronaldo: „Mai târziu, cauți intimitate. Și nu mai e intimitate”

„Dacă am merge în parc, dintr-o dată, am fi înconjurați. Copiii ar fi nervoși, eu m-aș enerva, la fel iubita. Mă simt ca într-o cușcă, însă e prea târziu să mai schimb ceva”.

Jucătorul lui United a încheiat: „E plictisitor să fii în pielea mea. Când capeți notorietate, totul e frumos. Ești faimos, un jucător fantastic, câștigi trofee, ajungi pe coperta ziarelor, la televiziune. Mai târziu, cauți intimitate. Și nu mai e intimitate”.

Cristiano Ronaldo, mesaj emoționant după ce a lăsat-o pe Juventus pentru Manchester United

„Mă despart de un club fantastic, cel mai mare din Italia și cu siguranță unul dintre cele mai mari din toată Europa. Mi-am dat inima și sufletul pentru Juventus și mereu voi iubi orașul Torino. 

Suporterii «bianconeri» mereu m-au respectat și eu am încercat să le mulțumesc luptând pentru ei în fiecare meci, în fiecare sezon, în fiecare competiție. În final, ne putem uita cu toții înapoi și să realizăm că am realizat lucruri mari, nu toate pe care le doream, dar totuși am scris împreună o poveste destul de frumoasă. 

Mereu voi fi unul dintre voi. Acum voi sunteți parte din istoria mea, așa cum și eu simt că sunt parte din istoria voastră. Italia, Juve, Torino, suporterii bianconeri, mereu veți fi în inima mea”, a scris Ronaldo pe conturile sale de socializare.

VIDEO Marius Niculae, dezvăluiri incredibile despre Cristiano Ronaldo: „Nu credeam că poate să-mi facă asta”

>

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.