Campionate

Jerome Boateng, vinovat de violență conjugală! Ce pedeapsă a primit campionul mondial

Jérôme Boateng a fost găsit vinovat la tribunal de violență conjugală și vătămare corporală, fiind amendat cu 1,8 milioane de euro. Foto: Imago

Articol de Theodor Jumătate  —  vineri, 10 septembrie 2021

Jérôme Boateng a fost găsit vinovat la tribunal de violență conjugală și vătămare corporală, fiind amendat cu 1,8 milioane de euro

Campionul mondial german (2014) a agresat-o în urmă cu trei ani pe Sherin, fosta sa parteneră și mama gemenelor sale, în vacanță. Boateng a scăpat însă de închisoare. 

Fostul internațional risca să stea după gratii până la cinci ani. Va plăti cele 1,8 milioane în 60 de rate de câte 30.000 de euro.

Boateng a agresat-o pe mama fetelor sale în 2018, în timpul unei vacanțe în Caraibe, după o ceartă la hotel. Totul s-a petrecut după Campionatul Mondial din Rusia.

Jerome Boateng ar mai fi agresat altă iubită

În februarie, Kasia Lenhard, 25 de ani, s-a sinucis în Berlin la 6 zile după încetarea relației. Poliția germană a găsit-o decedată în apartament, în timp ce fotbalistul era în Qatar, unde evolua pentru Bayern la Campionatul Mondial al Cluburilor.

Boateng a fost investigat de autoritățile germane, după ce rezultatele autopsiei au arătat că Lenhard avea o ruptură la lobul unei urechi.

76 de selecțiiare Jerome Boateng la naționala Germaniei, pentru care a marcat un singur gol

535 de meciuria jucat Boateng în carieră la echipele de club: Hertha, Hamburg, Manchester City și Bayern (a înscris în total 12 goluri)

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.