Liga 1

Eroare uriașă de arbitraj în primul meci al etapei » Gol anulat pentru un ofsaid inexistent!

Garutti, #27, ținut în joc de Paul Iacob // foto: captură DigiSport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 10 September 2021

CS Mioveni a înscris un gol regulamentar în minutul 9 al meciului cu Chindia, dar reușita a fost anulată pe motiv de ofsaid de asistentul Ciprian Florin Danșa.

Chindia Târgoviște a început excelent meciul cu CS Mioveni din etapa 8 a Ligii 1. Doru Popadiuc a deschis scorul în minutul 6, la capătul unei faze superbe. Mijlocașul dâmbovițenilor a interceptat balonul la aproximativ 40 de metri de poartă, a driblat 3 adversari și a șutat imparabil, lângă bară.

Gol anulat eronat în CS Mioveni - Chindia Târgoviște 

La doar 3 minute distanță, gazdele au sărbătorit egalarea, dar bucuria lor nu a durat mult. Stoperul brazilian Garutti a introdus mingea în plasă de la câțiva metri de poartă după ce portarul Căbuz a respins în față un șut venit din afara careului.

Ciprian Florin Danșa, asistentul de pe acea parte, a ridicat fanionul, semnalizând o presupusă poziție de ofsaid, astfel că „centralul” Horia Mladinovici a anulat golul.

Totuși, reluările oferite de televiziunile care transmit meciul au arătat că arbitrul asistent s-a înșelat. În momentul șutului expediat de coechipierul său, Garutti se afla în poziție regulamentară, fiind ținut în joc de Paul Iacob.

Garutti, #27, ținut în joc de Paul Iacob // foto: captură DigiSport

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.