Liga 1

Silviu Lung Jr: "A venit timpul să-i iau locul tatălui meu"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Portarul Silviu Lung Jr a declarat marţi că este mândru de faptul că a reuşit să debuteze la Universitatea Craiova, în etapa trecută, şi speră să calce pe urmele tatălui său, care a apărat de 334 de ori culorile alb-albastre.

"Sunt extrem de mândru că sunt al treilea portar din famia Lung care a debutat în Liga I şi mi-aş dori să ajung şi cel mai bun. Tatăl meu nu a văzut debutul meu, deoarece era la antrenament la Gloria Buzău. Oricum, tata mi-a luat locul la un meci, când Universitatea a promovat în Liga I, Bornescu era suspendat, eu eram accidentat, iar tata a fost rezerva lui Neagoe. Acum e timpul să îi iau eu locul în poarta Craiovei, deşi concurenţa cu Bornescu va fi mare", a declarat Silviu Lung Jr.

Silviu Lung Jr, fiul fostului portar al Universităţii Craiova, a debutat sâmbătă în Liga I, în meciul formaţiei din Bănie cu Oţelul Galaţi, scor 1-1, în care a avut o prestaţie apreciată de multă lume. El este al treilea portar din familie care a apărat poarta Universităţii Craiova, după tatăl său şi după fratele mai mare, Tiberiu.

Sursa: Newsin

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.