Nationala

Mihai Rotaru l-a confruntat în direct pe comentatorul meciului Macedonia de Nord - România: „L-ai călcat în picioare pe Markovic!” + Atac și la Man: „E grav ce a făcut”

Mihai Rotaru, finanțatorul celor de la CS Universitatea Craiova, crede că Jovan Markovic (20 de ani) a fost criticat nejustificat în timpul partidei Macedonia de Nord - România, scor 0-0, din preliminariile Campionatului Mondial.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 11 septembrie 2021

Mihai Rotaru, finanțatorul celor de la CS Universitatea Craiova, crede că Jovan Markovic (20 de ani) a fost criticat nejustificat în timpul partidei Macedonia de Nord - România, scor 0-0, din preliminariile Campionatului Mondial. 

Jovan Markovic a fost unul dintre cei mai slabi „tricolori” în Macedonia de Nord - România, lucru confirmat și de nota primită în Gazeta Sporturilor. Doar el și Andrei Cordea au primit 4. 

Mihai Rotaru are altă opinie. A intervenit în direct la Pro X și l-a confruntat pe Adrian Costeiu, unul dintre comentatorii partidei. Finanțatorul celor de la CS Universitatea Craiova susține că prestația atacantului a fost criticată mult prea devreme, încă din primul sfert de oră, deși fotbalistul său ar fi fost cel mai activ în acel interval. 

Mihai Rotaru îl apără pe Jovan Markovic

„Am călcat în picioare un jucător tânăr. Domnul Costeiu a avut 13 comentarii negative la adresa lui Markovic. Când ți se spune repetat un lucru, nu toți sunt specialiști și își formează o opinie. Comentariul domnului Costeiu nu a respectat realitate. Cifrele InStat sunt înșelătoare. 

Haideți să îl comparăm cu ceilalți jucători din față. Șuturi exepediate: două Markovic, cât au avut împreună Sorescu și Man. El a avut o pasă decisivă, a lăsat colegul singur cu protarul. Mingi pierdute: 11 Markovic, 10 Man. Mingi recuperate: Markovic 3, Man 0, Sorescu 1”, a spus Mihai Rotaru, la Pro X. 

Mihai Rotaru l-a criticat și pe Dennis Man. Fotbalistul celor de la Parma a fost surprins de mai multe ori gesticulând în direcția lui Markovic: „Man să își vadă de joc. Să nu ridice mâinile. La noi, la Craiova, dacă ridică cineva mâinile primește 1.000 de euro amendă. Întrebați-l pe Cicâldău sau pe Nistor. Mi se pare mai grav ce a făcut Man”. 

Jovan Markovic, prestație slabă în disputa cu Macedonia de Nord

Jovan Markovic a avut cel mai slab index InStat dintre toți titularii trimiși trimiși de Mirel Rădoi în disputa cu Macedonia de Nord, 210. Atacantul lui CSU Craiova a avut și cel mai mic procentaj al paselor reușite, doar 67% și a câștigat 39% dintre dueluri. La acest capitol, doar Dennis Man a fost inferior.

299a fost indexul InStat al lui Florin Niță, cel mai bun fotbalist din Macedonia de Nord - România

Citește și alte știri despre echipa națională:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.