Liga 2

Daniel Oprița admite superioritatea adversarei: „După eliminare nu am răspuns cum trebuie, victorie meritată”

Daniel Oprița, antrenor CSA Steaua

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 11 septembrie 2021

Daniel Oprița (40 de ani), antrenorul celor de la CSA Steaua, a comentat înfrângerea cu Unirea Dej, scor 1-2, prima a echipei sale din acest sezon de Liga 2. 

Steaua a început bine, cu gol în minutul 11, dar eliminarea căpitanului Valentin Bărbulescu din minutul 31 a schimbat soarta jocului. În a doua parte, gazdele au întors scorul, fiind echipa dominantă. 

La final, Daniel Oprița a recunoscut superioritatea adversarilor și le-a mulțumit ultrașilor steliști pentru sprijinul acordat echipei și astăzi, la Dej. 

Daniel Oprița, după Unirea Dej - CSA Steaua: „Victoria e meritată”

„(Unirea Dej) este o echipă arțăgoasă, care joacă fotbal, au pasat foarte mult. Cât am fost 11 contra 11 am controlat jocul, am reușit să înscriem. Păcat de eliminare, de acolo au pus presiune, nici noi nu am răspuns cum trebuie, i-am lăsat să vină prea mult peste noi. Am avut reacție după ce am primit gol, trebuia să avem și înainte. 

Se întâmplă, tot cu băieții ăștia am făcut lucrurile pe care le-am făcut. Capul sus, mergem înainte. Îmi pare rău de suporterii care au venit, au bătut atât drum... ne-au aplaudat, dar dezamăgirea rămâne, trebuia să-i răsplătim cu o victorie. Sperăm ca pe viitor să le aducem numai bucurii, le mulțumim pe această cale. 

A fost o atmosferă foarte frumoasă, am trăit și eu meciuri de genul ăsta. Când vine Steaua, pentru adversarii e meciul anului. Jucătorii se mobilizează, sunt motivați, astăzi poate și-au dorit mai mult decât noi în unele momente, au fost mai agresivi, primii la minge. Victoria e meritată”, a spus Oprița la DigiSport. 

După înfrângerea de astăzi, roș-albaștrii rămân pe locul 2, cu 13 puncte, 3 sub liderul Concordia Chiajna. Unirea Dej urcă pe locul 10, având 8 puncte după 6 etape. Etapa viitoare, echipa lui Daniel Oprița va juca în Ghencea, cu CSC 1599 Șelimbăr.

Citește mai multe știri din Liga 2: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.