Liga 1

Gest golănesc al lui Juan Emmanuel Culio la revenirea la CFR Cluj » Mijlocașul, norocos că a scăpat de eliminare

+11 Foto
Hervin Ongenda a fost doborât de Juan Emmanuel Culio // foto: captură DigiSport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 11 September 2021

Juan Emmanuel Culio (38 de ani), titular în meciul dintre FC Botoșani și CFR Cluj, ar fi trebuit eliminat pentru un gest golănesc comis în minutul 26 al meciului.

Revenit la CFR Cluj după un an și jumătate petrecut în ligile inferioare din Argentina, Juan Emmanuel Culio a fost trimis pe teren din primul minut în meciul cu FC Botoșani.

Juan Emmanuel Culio, fault golănesc în FC Botoșani - CFR Cluj 

În minutul 26, mijlocașul argentinian și-a pierdut cumpătul. Culio l-a doborât inexplicabil pe Hervin Ongenda în propriul careu. Ongenda țâșnise din spatele apărării ardelenilor pentru a intercepta o eventuală pasă din partea stângă, unde Țigănașu urmărea o pasă.

După ce Ongenda a trecut pe lângă el, la marginea careului de 16 metri, Culio l-a lovit violent pe adversar, pe care l-a doborât instant. În cădere, Ongenda a intrat în Mario Camora, apoi a resimțit cele două lovituri încasate. 

Din fericire pentru Culio, niciun arbitru din brigada condusă de Radu Petrescu nu a observat faultul. Altfel, mijlocașul argentinian ar fi plecat deja la cabine.

După aproximativ două minute petrecute pe gazon, în care a primit îngrijiri medicale, Ongenda s-a ridicat și a continuat partida.

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.