Liga 1

Denis Alibec la Untold, CFR Cluj învinsă la FC Botoșani » Fotografia care i-a iritat pe fani: „Cică accidentat”

+32 Foto
Denis Alibec, la Untold // foto: Instagram @ alibecdenis

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 11 septembrie 2021

În timp ce campioana CFR Cluj o înfrunta pe FC Botoșani, atacantul Denis Alibec (30 de ani) a publicat pe Instagram o fotografie de la Untold, festivalul de muzică ce se desfășoară în această perioadă la Cluj-Napoca.

Accidentat în meciul dintre Islanda și România, scor 0-2, Denis Alibec nu a putut fi folosit de antrenorul Dan Petrescu la partida cu FC Botoșani din această seară. Înainte de meci, Petrescu chiar a amintit de Alibec: „Nu-mi place că nu avem jucătorii de atac cel mai importanți, Alibec și Omrani. E un dezavantaj”.

Denis Alibec a postat o fotografie de la Untold în timpul meciului FC Botoșani - CFR Cluj

În timpul meciului, mai exact la finalul primei părți, atacantul a publicat pe contul de Instagram o fotografie de la Untold, cel mai mare festival de muzică din România, găzduit de Cluj Arena, stadionul rivalei CFR-ului din oraș, U Cluj.

Denis Alibec, la Untold // foto: captură Instagram

În descriere, Alibec a menționat formația rock irlandeză The Script, care a urcat pe scenă la ora 22:00. Atacantul de națională a fost taxat rapid de fani: „Te zic la Dan Petrescu, bă”, „Cică accidentat” și „Alo alo... 0-0 la pauză la Botoșani...” sunt doar câteva dintre comentarii.

Denis Alibec: „Nu știu ce să mai fac”

După accidentarea suferită pe 2 septembrie în meciul cu Islanda, Denis Alibec a părut disperat de situația în care se află.

Este a 5-a accidentare a lui Alibec în acest an după alte 4 suferite în perioada petrecută la Kayserispor, care l-au făcut să rateze 16 meciuri. Vizibil descumpănit, Alibec a declarat pentru frf.ro că „nu știu ce să mai fac”:

„Îmi pare rău, chiar nu pot să duc 3 luni fără să mă accidentez. Nu știu ce să mai fac. Mă pregătesc, fac prevenție, dar degeaba. Ceva se întâmplă cu mine, chiar vreau să fac niște analize”.

Între timp, Dan Petrescu a anunțat că Alibec va absenta de pe gazon cel puțin o lună. 

Citește mai multe știri despre CFR Cluj: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.