Tenis

Leylah Fernandez, interviu în lacrimi după finala US Open: „Îmi doresc să fiu puternică și rezistentă cum a fost New York după 9/11”

+47 Foto
Leylah Fernandez, după finala US Open // foto: captură Eurosport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 12 septembrie 2021

Învinsă în finala US Open, Leylah Fernandez (19 ani, locul 73 WTA) a dat dovadă de fair-play, felicitând-o pe campioana Emma Răducanu (18 ani), care de săptămâna viitoare va ocupa locul 23 în clasamentul mondial.

În lacrimi, cu inima îndurerată după înfrângerea din finala US Open, Leylah s-a declarat mândră de reușitele sale de la Flushing Meadows. Canadianca a ținut să mulțumească publicului de la New York într-o zi de tristă amintire, 11 septembrie.

Leylah Fernandez, după finala US Open 2021

„Este incredibil, nu am idee ce să spun. Va fi greu să mă recuperez după această zi, Emma a jucat foarte bine, o felicit. Sunt foarte mândră de mine, de cum am jucat în aceste săptămâni. E special pentru mine să mă aflu în această finală. Mulțumesc mult, New York! Vă mulțumesc tuturor!

>

Vă mulțumesc (mesaj pentru familie, n.r.) pentru că ați crezut în mine, sunteți minunați. Ați fost alături de mine în momentele mele grele, vă mulțumesc că ați crezut în mine și m-ați sprijinit. Vreau să spun că îmi doresc să fiu din nou în finala US Open, data viitoare cu trofeul potrivit.

Încă ceva, știu că este o zi dificilă pentru New York și toată lumea din USA. Îmi doresc să fiu la fel de puternică precum a fost New York în ultimii 20 de ani. Vă mulțumesc pentru sprijin. Te iubesc, New York, sper să ne revedem la anul”, a spus Leylah, care începând de luni va ocupa locul 28 în clasamentul WTA.

Mai multe știri din tenis: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.