Liga 1

„Bursucul”, ironizat după eșecul de la Botoșani: „Nu-l știți pe Dan Petrescu? Totul e greu, imposibil. A luat bătaie clar aseară”

Dan Petrescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 12 septembrie 2021

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, l-a ironizat pe Dan Petrescu după victoria echipei sale în fața celor de la CFR, scor 1-0. „Bursucul” a revenit pe banca formației campioane, dar și la vechile lui obiceiuri, de a solicita mai multe lovituri de pedeapsă.

Iftime a vorbit despre victoria echipei sale, pe care o consideră una normală după modul în care s-a jucat aseară. De asemenea, i-a răspuns și lui Dan Petrescu, care solicitase minim două penalty-uri.

„Trebuiau să piardă și el un meci, nu puteau câștiga 2 ani încontinuu ca Steaua înainte de Revoluție. E o mare bucurie la Botoșani, cred că am meritat să câștigăm. Nu a fost un meci în care portarul meu să fie cel mai bun de pe teren, să avem noroc fantastic sau un arbitru care să ne avantajeze. 

Pe fotbal am câștigat și merită tot respectu meu Marius (n.r. Croitoru) și jucătorii nosștri. Nu-l știți pe Dan Petrescu? Totul e greu, imposibil. A luat bătaie clar aseară. Înțeleg că noi am avut un roșu la Culio când l-a lovit pe Ongenda”, a spus Iftime la emisiunea „Ora exactă în sport” pe ProX.

Aș vrea să revăd niște faze, nu aș vrea să vorbesc prea mult. Au fost faze de penalty în careu, cred că 2-3, dar voi fi iarăși acuzat că cer. Mai bine nu mai zic nimic. De pe bancă mi s-a părut că au fost faze foarte clare. Din păcate VAR-ul nu o să vină în România nici în 2025. Atunci degeaba ne batem pe bancă, dacă ar fi VAR nu am mai avea de ce să sărim, am aștepta să decidă VAR-ul și ar fi bine. Cred că e un rezultat mincinos astăzi, dar ăsta e fotbalul. Rămâne scorul, ei cu 3 puncte, noi cu nimic
-Dan Petrescu, după înfrângerea cu FC Botoșani

Citește alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.