Liga 1

Toți ochii pe „Derby de România”! Ce rezultat și-ar dori Dan Petrescu la FCSB - Dinamo

Dan Petrescu Foto:GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 12 septembrie 2021

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a vorbit despre derby-ul Dinamo - FCSB. Tehnicianul este de părere că meciul va fi unul plăcut și misează pe un egal între cele două echipe în condițiile în care ambele echipe s-au întărit înaintea meciului.

  • FCSB – Dinamo se joacă duminică, de la ora 21:00. Partida va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.ro și în direct pe LookSport+, Digi Sport 1 și TV Telekom Sport.

„Cred că va fi un meci frumos, poate egal. Dinamo nu mai e Dinamo care a fost, nici jucătorilor care au venit nu le va fi ușor, dar se vede ca s-au întărit. Au luat jucători cu nume și cred că va fi un meci echilibrat, posibil egal”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă de după meciul cu FC Botoșani.

Petrescu: „Budescu, poate face diferența până la 40 de ani”

Petrescu a vorbit și despre Constantin Budescu, jucător care s-a aflat în atenția celor de la CFR Cluj, însă, în cele din urmă, a semnat cu FCSB. 

Budescu e un jucător care mie-mi place, poate multă lume zice că nu e pe stilul meu, dar eu n-am avut niciodată o problemă cu jucătorii buni, îmi plac, sunt de luat pentru că pot face diferența. 

Budescu e un jucător care poate face diferența până la 40 de ani. M-a întrebat patronul, am zis că jucătorii buni mie îmi plac, dar unde să-l pun? În ce listă să-l mai pun și pe el? Nu mai aveam niciun loc. Dacă se mărea această listă...”, a încheiat Dan Petrescu.

Primul derby FCSB - Dinamo cu fani după 19 luni

FCSB - Dinamo va avea parte de peste 30.000 de spectatori, roș-albaștrii speră chiar să bată recordul actualului campionat, înregistrat la Rapid - FCSB, când au fost 35.000 de fani. 

În urmă cu 2 zile,, managerul roș-albaștrilor, Mihai Stoica, anunța că s-au vândut 25.000 de bilete cu mai bine de 48 de ore înainte de startul jocului. Conform protocolului medical care e activ în acest moment în Liga 1, un stadion poate găzdui cel mult 75% din capacitatea lui. Cum se va juca pe Arena Națională, pragul maxim va fi de 41.700 de fani.

Citește alte știri despre FCSB - Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.