Liga 1

Căpitanul lui FCU Craiova, umilit de ultrași în autocar de față cu Mutu și restul echipei! » Prima reacție a lui Mititelu jr.

Ultrașii lui FC U Craiova, la meciul cu Dinamo, din Liga 1

Articol de Viorel Tudorache, Vlad Nedelea  —  Sunday, 12 September 2021

Scene reprobabile la echipa lui Adrian Mititelu! Dragoș Albu (20 de ani), proaspătul internațional de tineret, a fost umilit de ultrașii lui FCU Craiova, imediat după eșecul de la Pitești (0-1). I-a fost luată banderola chiar în autocar, sub ochii lui Adrian Mutu, care a asistat pasiv la scandal!

UPDATE ora 19:50. Drept la replică solicitat de Mititelu jr.

În ciuda faptului că ultrașii Craiovei, prin vocea lui Andrei Preda „Gogoașă”, au recunoscut public pentru GSP.ro că au intrat peste jucători în autocar și i-au interzis lui Dragoș Albu să mai poarte banderola, Adrian Mititelu jr. susține că decizia de a schimba căpitanul aparține exclusiv conducerii oltene. Iată dreptul la replică solicitat de patronul nou-promovatei: 

„Dragoș Albu a rămas unul dintre căpitanii echipei. Decizia de a-l pune căpitan pe Bradley Diallo a aparținut strict conducerii clubului și nu suporterilor. Albu este un tânăr de 20 ani suprasolicitat, care a disputat în acest an toate minutele, a jucat în toate amicalele și inclusiv la naționala României de tineret. Vestiarul echipei are nevoie de încă o voce de lider. 

Albu este unul dintre cei mai talentați jucători români, iar timpul va confirma asta. Într-adevăr, aseară a fost o discuție civilizată între liderii galeriei și jucători, în care suporterii și-au spus nemulțumirile, însă nimeni nu a luat banderola la nimeni. Nu așa funcționează acest club. La clubul ăsta deciziile le ia conducerea, nu galeria”.

Știrea inițială: 

FCU Craiova a fost învinsă în deplasarea de la Pitești, scor 0-1, și a ajuns la 4 meciuri consecutive fără victorie în Liga 1. Dragoș Albu (20 de ani), omul cu care Adrian Mititelu speră să dea lovitura, a avut o nouă prestație ștearsă și a fost înlocuit de Adrian Mutu în minutul 66. Este primul meci pe care căpitanul oltenilor nu l-a terminat pe teren. La final, în autocar, au avut loc scene reprobabile: ultrașii au intrat peste jucători în autocar și l-au umilit pe Albu!

Tensiuni la FCU Craiova: Dragoș Albu, umilit de față cu Adrian Mutu!

Andrei Preda, liderul ultrașilor olteni, n-a suportat eșecul din Trivale și a urcat în autocarul formației, chiar sub ochii jandarmilor. Cel cunoscut drept „Gogoașă” nu s-a sfiit și s-a îndreptat direct către căpitanul Dragoș Albu.  

Contactat telefonic de GSP.ro, Preda a povestit scenele din autocar.  „Da, am mers în autocar și am avut o discuție aprinsă cu Albu. I-am zis: «Tu n-ai față de căpitan, să dai jos banderola! De azi nu mai ești căpitan! Nu ai față, joci de doi ani și ai dat două goluri! Când demonostrezi că meriți, o primești din nou!»”. Antrenorul Adrian Mutu și restul colegilor au privit momentul, fără a avea vreo reacție. 

Echipa lui Mititelu s-a conformat ordinului ultrașilor! A doua zi după scandal, astăzi, clubul a anunțat printr-un mesaj scurt pe contul de Facebook faptul că stoperul francez Bradley Diallo e noul căpitan al alb-albaștrilor. 

Dragoș Albu, schimbat de Adrian Mutu în minutul 66 al meciului FC Argeș - FCU Craiova

Mutu încă are parte de susținere, dar ultrașii au transmis un mesaj dur către fotbaliști: singura cale să își spele păcatele este o victorie în derby-ul cu CS Universitatea Craiova, programat în runda cu numărul 11. „Până atunci, le-am transmis jucătorilor că au interzise ieșirile în oraș, la cafenele sau orice altă distracție. Cantonamentul ar urma să devină casa lor! Cred că au înțeles mesajul și străinii din lot”, a mai spus Preda.  

450.000 de euroeste cota lui Dragoș Albu, conform transfermarkt. Doar Samuel Asamoah este mai bine cotat în lotul lui FCU Craiova

Ultrașii olteni fac legea la FCU Craiova! Al doilea caz de forță

Suporterii celor de la FCU Craiova nu sunt la primul astfel de gest în acest sezon. Au mai forțat o decizie majoră la echipă. La presiunea lor, Adrian Mititelu Jr. și Adrian Mutu l-au dat afară pe Robert Răducanu (24 de ani). 

Atacantul a intrat în dizgrația după ce ar fi jignit mai mulți suporteri, la meciul cu Dinamo, de pe „Ion Oblemenco”. La scurt timp după ce Andrei Preda a transmis că antrenamentele echipei vor fi boicotate dacă Răducanu apare acolo, FCU Craiova a rupt înțelegerea cu Răducanu. 

Cine e Andrei Preda, liderul fanilor lui FCU Craiova

Andrei Preda „Gogoașă” a fost portar la FCU Craiova în sezonul 2013-2014, când formația evolua în Liga 2. A revenit 3 ani mai târziu, când echipa a luat-o de la capăt din Liga 4. 

Retras din activitate, fotbalistul recunoscut pentru ieșirile sale violente, a trecut în Peluză. A devenit unul dintre liderii ultrașilor. De-a lungul anilor a fost adus de mai multe ori în fața judecătorilor, dinc cauza comportamentului violent.

Andrei Preda „Gogoașă”, liderul fanilor lui FCU Craiova

Am mare încredere în Dragoș Albu. Îl văd la un club mare din Europa și titular în echipa națională, nu cred că mai e un număr 6 ca el. Are o maturitate extraordinară în joc! Îi mai avem pe portarii Popa și Enache, ambii născuți în 2003. Sunt doi portari cu perspective imense.
- Adrian Mititelu Jr., despre Dragoș Albu

VIDEO Care-i jucătorul pe care Mititelu Jr crede că poate lua milioane de euro! Cum a răspuns întrebării: „Veți vinde jucători în Liga 1?”

>

Citește și alte știri despre FCU Craiova: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.