Liga 1

Ultrașii lui Dinamo n-au mai suportat umilința » Ce s-a întâmplat la pauza derby-ului cu FCSB

+23 Foto
Fanii lui Dinamo n-au suportat umilința din derby-ul cu FCSB și au vrut să coboare pe gazon. Jandarmii au intervenit prompt.

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Sunday, 12 September 2021

Fanii lui Dinamo n-au suportat umilința din derby-ul cu FCSB și au vrut să coboare pe gazon la pauza meciului, când scorul era 4-0. Jandarmii au intervenit prompt.

Dinamo a fost depășită total în ultimele minute ale primei reprize din meciul cu FCSB. Gazdele au marcat de 3 ori după eliminarea lui Steliano Filip, iar răbdarea ultrașilor dinamoviști a ajuns la sfârșit.

Incidente în tribune la FCSB - Dinamo

Mai multi suporteri dinamoviști au coborât din peluză, dar au fost împiedicați să ajungă pe gazon. Dispozitivele de jandarmi erau plasate în apropiere și au intervenit cu promptitudine. Au folosit bastoanele de cauciuc și i-au trimis pe ultrași la locurile lor. Fanii au ripostat la rândul lor, aruncând cu scaune în direcția oamenilor de ordine.

>

Incidente și înainte de FCSB - Dinamo

Jandarmii au intervenit cu gaze lacrimogene, cu o oră înaintea derby-ului dintre FCSB și Dinamo, la porțile Arenei Naționale dinspre Bulevardul Basarabia. Sute de suporteri au fost afectați și au fugit panicați din zonă.

Derby-ul dintre FCSB și Dinamo a debutat cu incidente. Cu o oră înainte de start, jandarmii au intervenit cu gaze lacrimogene, la una dintre intrările de pe bulevardul Basarabia. Totul a pornit de la un suporter care a stârnit o altercație cu jandarmii. Mai multe persoane din apropiere au vrut să-i sară s în ajutor. A fost momentul în care forțele de ordine au apelat la gazele lacrimogene.

Pe imaginile filmate de reporterul GSP se vede cum sute de persoane aleargă disperate, pentru a scăpa de efectul gazelor. Un copil minor plânge, ținut de mână de unul dintre părinți. La câțiva metri de punctul de testare, unei femei i s-a făcut rău și a avut nevoie de intervenția medicilor.

FOTO Imagini de senzație de pe Arena Națională, la derby-ul FCSB - Dinamo 

VIDEO Cele mai importante informații înainte de FCSB - Dinamo

>

Citește și alte știri despre FCSB - Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.