Liga 1

Steliano Filip, cu ochii în lacrimi după umilința cu FCSB: „A văzut o țară întreagă! Kovacs mi-a zis că întrerupe meciul!”

+23 Foto
FCSB a obținut cea mai clară victorie din istoria înfruntărilor directe cu Dinamo, scor 6-0. Steliano Filip (27 de ani) a apărut cu ochii în lacrimi la interviul de după meci și l-a criticat pe „centralul” Istvan Kovacs.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 12 septembrie 2021

FCSB a obținut cea mai clară victorie din istoria înfruntărilor directe cu Dinamo, scor 6-0. Steliano Filip (27 de ani) a apărut cu ochii în lacrimi la interviul de după meci și l-a criticat pe „centralul” Istvan Kovacs.

Steliano Filip a fost eliminat în minutul 37 al derby-ului dintre FCSB și Dinamo, la scorul de 1-0, pentru o intrare agresivă asupra lui Valentin Gheorghe. Fostul arbitru Cristi Balaj spune că Istvan Kovacs a greșit și că fundașul dinamovist ar fi trebuit să primească doar un cartonaș galben, pentru intenția de a lovi. 

Steliano Filip, atac la Istvan Kovacs, după FCSB - Dinamo 6-0

„Cum să fie pe teren? Cum a văzut o țară întreaga care s-a uitat la meci. Nu am venit aici să critic arbitrajul, nu îmi stă în caracter, dar sunt dezamăgit. Kovacs și-a bătut joc de niște familii, de suporterii ăștia minunați! Nu cred că meritam așa ceva. Să zicem că puteai să îmi dai galben pentru intenție, că am venit tare. Cred că cea mai bună soluție ar fi VAR. E clar că îmi reproșez că mi-am lăsat colegii, le-am îngreunat situația. 

Am stat pe teren pentru că am vrut să îi întreb ce am făcut, nu am protestat, nu m-am luat de niciun jucător. L-am întrebat simplu ce am făcut. N-a zis nimic, știe toată lumea că este un arbitru arogant. Mi-a zis că am trei minute să părăsesc terenul, altfel oprește jocul. Mi s-a mai întâmplat și la meciul cu Mioveni. Striga la mine să nu fac fault. Mulțumesc! O să iau acum câteva etape, probabil o să scrie cine știe ce și în raport. Că el e Istvan, asta e!”, a spus Steliano Filip, la Telekom Sport. 

Dinamo, cea mai mare umilință din istoria participărilor în Liga 1

Este, potrivit statisticianului GSP Liviu Manolache, cea mai severă înfrângere suferită vreodată de Dinamo în campionat. Alb-roșiii au pierdut la 5 goluri diferență în 6 rânduri, dar niciodată nu fuseseră învinși la 6 goluri până în această seară!

Iată cum arată cele mai mari umilințe din istoria lui Dinamo:

  • 9 iunie 1968, U Cluj-Dinamo 5-0
  • 31 mai 1986, Dinamo-Sportul 0-5
  • 4 aprilie 1998, Steaua-Dinamo 5-0
  • 06 decembrie 2014, Astra-Dinamo 6-1
  • 15 iulie 2019, Viitorul-Dinamo 5-0
  • 26 februarie 2021, Dinamo-Viitorul 0-5
  • 12 septembrie 2021, FCSB-Dinamo 6-0

Meciul a mai bifat o bornă impresionantă. A fost partida din acest sezon cu cel mai mare de număr de fani la stadion, 36.147. Pe locul 2 apare un alt derby cu FCSB protagonistă, cel dintre roș-albaștri și Rapid din etapa 5, la care au asistat 35.000 de persoane.

VIDEO Fanii lui Dinamo n-au suportat umilința din derby-ul cu FCSB

>

Citește și alte știri despre FCSB - Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.