Liga 1

DDB și-a pierdut răbdarea » Ce s-ar fi întâmplat după umilința cu FCSB

Dario Bonetti Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 13 September 2021

FCSB a obținut cea mai clară victorie din istoria înfruntărilor directe cu Dinamo, scor 6-0. După meci, suporterii dinamoviști nu au putut suporta umilința în fața marii rivale și i-ar fi cerut demisia lui Dario Bonetti.

Înfrângerea fără drept de apel al lui Dinamo nu a fost trecută cu vederea de fanii din conducerea DDB. După partidă, aceștia i-ar fi solicitat lui Dario Bonetti că ar trebui să renunțe la postul de antrenor, anunță Fanatik.

Asta în condițiile în care Dinamo a ajuns la cinci înfrângeri consecutive în Liga 1 fără gol marcat și a ajuns pe locul 14 cu numai 6 puncte după 8 runde. Doar Gaz Metan Mediaș și Academica Clinceni au un parcurs mai slab decât formația lui Bonetti.

Italianul a preluat echipa la începutul lunii iulie, cu o săptămână înainte de începerea campionatului după ce Dusan Uhrin a plecat de la echipă.

Bonetti: „A fost cea mai neagră seară din cariera mea!”

Dario Bonetti s-a arătat resemnat la finalul partidei cu FCSB, terminat cu cel mai dureros eșec din istoria „câinilor”.

„E un moment dificil. Îmi pare rău pentru suporteri. Era 1-0 în minutul 42, apoi, după cartonașul roșu, ne-au dat 3 goluri. E foarte dificil pentru o echipă tânără. Trebuie să acceptăm și să mergem mai departe. 

Nu am văzut bine ce s-a întâmplat la eliminare. Uneori ai parte și de surprize negative. Este o experiență nouă și pentru mine. E prima dată când pierd la 6 goluri. A fost cea mai neagră seară din cariera mea! 

Vom face o analiză, să vedem ce s-a întâmplat. Nu pot să rezolv eu greșelile individuale. Avem acum niște jucători noi, trebuie să îi integrăm, să crească fizic. 

Nu m-am așteptat la acest scor, totul s-a terminat la eliminare, a fost foarte ușor pentru ei , ai mei au încercat să dea totul. Nu se pune problema retrogradării”, a spus Bonetti, la Telekom Sport.

VIDEO. Fanii lui Dinamo n-au suportat umilința din derby-ul cu FCSB

>

Citește alte știri despre FCSB - Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.