Liga 1

Doar Istvan Kovacs a văzut asta! Cum a motivat în raport eliminarea lui Steliano Filip + reacția dinamovistului

+23 Foto
Steliano Filip, eliminat în FCSB - Dinamo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 13 September 2021

Istvan Kovacs, 36 de ani, a venit cu o explicație surprinzătoare pentru eliminarea lui Steliano Filip (27 de ani), la FCSB - Dinamo, scor 6-0.

Totul despre derby-ul FCSB - Dinamo, AICI!

 

În minutul 37 din Derby de România, fundașul stânga al „câinilor” a văzut direct cartonașul roșu după un duel cu Valentin Gheorghe. Conform Fanatik, arbitrul a venit cu o explicație surpriză pentru eliminare: „Comportare violentă - lovirea cu cotul-antebrațul a unui adversar în zona gâtului-feței, mingea fiind la aproximativ 4-5 metri de zona impactului!”

Reluările TV s-au axat pe contactul de la nivelul picioarelor, astfel că nu se poate observa clar dacă Filip își lovește sau nu cu cotul adversarul. În schimb pe imagini se poate vedea că Gheorghe, prăbușit de gazon, inițial acuză o lovitură la piciorul drept, apoi se ține cu mâinile de maxilar, iar staff-ul medical al celor de la FCSB îi acordă îngrijiri medicale la nivelul feței.

Filip: „Nu se poate așa ceva!”

După ce a văzut motivarea lui Kovacs, Steliano Filip a avut o nouă reacție, prin care neagă orice atac cu cotul asupra adversarului său.

„Să te uiți pe reluări să vezi că jucătorul își pune mâna la picior ca și cum l-aș fi lovit. Cu piciorul! Păi cum să mă duc cu cotul? Nu aveam cum! Nu se poate așa ceva!”, a spus Filip pentru sursa citată.

Nu a fost nicio discuție, am avut mingea și arbitrul a văzut că a intrat agresiv. A ridicat și cotul spre față, asta a fost decizia
-Valentin Gheorghe, FCSB

Steliano Filip, atac la Istvan Kovacs, după FCSB - Dinamo 6-0

La finalul derby-ului, Steliano Filip i-a adresat cuvinte grele arbitrului în vârstă de 36 de ani, pe care îl consideră responsabil pentru cel mai dur eșec al lui Dinamo din istoria derby-urilor cu FCSB.

„Cum să fie pe teren? Cum a văzut o țară întreaga care s-a uitat la meci. Nu am venit aici să critic arbitrajul, nu îmi stă în caracter, dar sunt dezamăgit. Kovacs și-a bătut joc de niște familii, de suporterii ăștia minunați! 

Nu cred că meritam așa ceva. Să zicem că puteai să îmi dai galben pentru intenție, că am venit tare. Cred că cea mai bună soluție ar fi VAR. E clar că îmi reproșez că mi-am lăsat colegii, le-am îngreunat situația. 

Am stat pe teren pentru că am vrut să îi întreb ce am făcut, nu am protestat, nu m-am luat de niciun jucător. L-am întrebat simplu ce am făcut. N-a zis nimic, știe toată lumea că este un arbitru arogant. 

Mi-a zis că am trei minute să părăsesc terenul, altfel oprește jocul. Mi s-a mai întâmplat și la meciul cu Mioveni. 

Striga la mine să nu fac fault. Mulțumesc! O să iau acum câteva etape, probabil o să scrie cine știe ce și în raport. Că el e Istvan, asta e!”, a spus Steliano Filip, la Telekom Sport.

Citește alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.