Liga 1

„Așa v-am obișnuit, nu vom renunța!” » Discursul lui Gică Hagi după victoria devastatoare cu Academica Clinceni

Gică Hagi / Sursă foto: farulconstanta.com

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 13 September 2021

Gică Hagi a avut un discurs temperat la finalul meciului Farul Constanța - Academica Clinceni 5-0. „Regele” refuză să vorbească despre play-off și spune că va continua să promoveze jucători tineri la prima echipă. 

Trupa lui Gică Hagi a obținut cea mai categorică victorie a sezonului, într-un meci în care puștiul Enes Sali a devenit cel mai tânăr marcator din istoria Ligii 1. Antrenorul „marinarilor” a explicat cum a desfăcut echipa lui Poenaru. 

Gică Hagi: „Acesta este clubul nostru, nu vom renunța la această filosofie”

Am pregătit meciul știind că trebuie să-i desfacem. Am jucat ce am pregătit. Am avut răbdare, am construit, am avut superioritate. Am făcut un meci bun, am marcat goluri. Se cunoaște că acasă jucăm mai bine decât în deplasare, avem și aportul suporterilor. 

Anul acesta, avem o echipă bună în apărare, se completează bine unul pe celălalt. Sunt mulțumit de cum arată echipa. Mai trebuie să ne apară jucători, dar trebuie să le dăm spațiu și celor tineri. Creștem iarăși! O să vedeți jucători din 2002, 2003, 2004. 

Acesta este clubul nostru. Așa v-am obișnuit și nu vom renunța la această filosofie a noastră. Academia câștigă titluri, iar jucătorii ne forțează să le dăm spațiu. Trebuie să avem grijă de Enes Sali, e doar un copil”, a spus Gică Hagi. 

Nimic nu e imposibil în viață, dar noi ne gândim să creștem. Vrem să creștem fizic, tehnic, tactic. Vreau să ne cunoaștem mai bine, să țip mai puțin, iar jucătorii să vorbească mai mult din teren. Nu vreau să fac greșela de a vorbit despre play-off - Gică Hagi, antrenor Farul

Gică Hagi, despre Adi Petre: „Nimeni nu mai credea în Adi Petre. Avea nevoie de timp. E un golgeter, un om de gol care combină și atacă bine spațile. Sperăm să-l aducem la un ritm foarte bine”. 

VIDEO Gică Hagi, despre jucătorii care l-au fermecat: „Maradona a fost un Dumnezeu pe pământ! Maldini era incredibil, nu puteam să trec de el”

>

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.