Liga Campionilor

A plouat cu goluri! Show în grupele Champions » PSG, dezamăgirea serii + spectacol oferit de City, Ajax, Liverpool și Milan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 15 September 2021

Prima etapă a grupelor Champions League a continuat miercuri cu meciurile din grupele A-D. Liverpool - AC Milan 3-2 și Inter - Real Madrid 0-1 au fost cele mai atractive dueluri ale serii. De asemenea, Messi a debutat pentru PSG în Liga Campionilor, contra belgienilor de la Bruges (1-1).

28 de goluriau fost reușite miercuri seara în Liga Campionilor

GRUPA A

City debutează cu succes în noua campanie din Liga Campionilor. Totuși, Leipzig le-a pus probleme serioase „cetățenilor”, marcând de 3 ori pe Etihad, prin Christopher Nkunku.

Dincolo, pe terenul lui Bruges, au început în premieră ca titulari în formația Parisului Neymar, Mbappe și Messi. De altfel, argentinianul a consemnat prima partidă ca titular la Paris Saint-Germain. 

În ciuda puzderiei de vedete, PSG a întâmpinat mari dificultăți în a desface apărarea gazdelor. Ca seara să fie complet ratată pentru oaspeți, Mbappe a ieșit accidentat în minutul 50.

Manchester City - RB Leipzig 6-3

  • Au marcat: Ake 16, Mukiele 28 - aut., Mahrez 45+2, Grealish 56, Cancelo 75, Jesus 85 / Nkunku 42, 51, 73
  • Live + Statistici

FC Bruges - PSG 1-1

GRUPA B

Liverpool și Milan au oferit spectacolul așteptat pe Anfield. Tomori a deschis balul cu un autogol, apoi italienii au întors scorul până la pauză. 

Salah, cel care ratase un penalty în minutul 14, a restabilit egalitatea în startul reprizei secunde. „Cormoranii” au tranșat meciul odată cu reușita lui Henderson. 

Toate golurile din această grupă s-au înscris în Albion, duelul dintre Atletico Madrid și Porto încheindu-se cu o remiză albă.

Liverpool - AC Milan 3-2

  • Au marcat: Tomori 9 - aut., Salah 49, Henderson 69 / Rebic 42, Diaz 44
  • Live + Statistici

Atletico Madrid - Porto 0-0

GRUPA C

În Portugalia, Ajax a zdrobit-o pe Sporting, Sebastien Haller reușind un „poker” pentru olandezi.

La Istanbul, Dortmund a deschis scorul prin puștiul Bellingham, iar Haaland a majorat diferența în prelungirile primului act. Pentru Beșiktaș a marcat spre finalul întâlnirii Montero, din centrarea nou-venitului Pjanic. Nemții au ținut de scor în ultimele minute și pleacă acasă cu toate cele 3 puncte. 

Sporting - Ajax 1-5

Beșiktaș - Borussia Dortmund 1-2

GRUPA D

Pe Giuseppe Meazza, Real Madrid a câștigat în minutul 90 „șocul” cu Inter.

În celălalt meci al grupei, Sheriff Tiraspol a consemnat prima victorie din istorie în grupele Champions League. Premieră și pentru Moldova, care nu a mai avut până acum vreo reprezentantă în grupele Ligii. 

Adama Traore a deschis scorul, cu un voleu superb din interiorul careului. Pentru gruparea din Moldova a punctat și Momo Yansane, „cap” la scurt, Pyatov prins pe contre-pied.

Inter - Real Madrid 0-1

Sheriff - Șahtior 2-0

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.